TROUWREPORTAGE

Jullie gaan trouwen, wat leuk! Als je op zoek bent naar sfeervolle, dromerige foto’s van jullie grote dag dan ben je bij mij aan het goede adres. Is je bruiloft kleinschalig, kleurrijk, intiem en creatief? Dan zijn we wellicht een goede match! Neem vrijblijvend contact met me op voor een offerte of simpelweg voor een bakje koffie om te zien of we een match zijn.

 

Wat kun je verwachten?
– Een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar we kijken of we een match zijn.
– Een trouwreportage begint vanaf 1100 euro* voor 6 uur fotografie.
– Elk extra uur kost 150 euro*
– De volgende dag krijg je een preview van 10 foto’s in een online galerij, deze kun je alvast delen op social media.
– Binnen drie weken minimaal 200 zorgvuldig bewerkte foto’s op USB-stick.
– Een luxe mini-album van 20x20cm, samengesteld door de fotograaf.
– 50%  korting op een loveshoot.

Natuurlijk is er van alles mogelijk – een kortere shoot dan 6 uur, een locatie in het buitenland, mail me gerust!

Omdat ik niet beschik over een rijbewijs zal de locatie wel toegankelijk moeten zijn met het OV, hierover kan uiteraard gemaild worden.

Yes, please!

PORTRETSHOOT

Misschien heb je foto’s nodig voor je blog, voor je werk of gewoon omdat je jezelf eens door de lens wil zien van iemand anders – het kan allemaal. Persoonlijk vind ik een portretshoot echt het leukste om te doen.

 

Wat kun je verwachten?
-Een shoot op locatie zoals een binnenstad waar we wat rondlopen en op zoek gaan naar leuke, fotogenieke plekjes. Geloof me – die vind ik wel! We overleggen dit natuurlijk via de mail, misschien heb jij al wel een heel gave locatie in gedachten?
– Een shoot duurt zo’n 1 tot 1,5 uur
– Je krijgt minimaal 25 foto’s op hoge kwaliteit binnen een week via de mail. Ik zoek zelf de foto’s uit, daarom ook een minimum aantal. Wees niet bang dat er niks tussenzit, geloof me!
–  Een shoot voor 1 persoon kost 195 euro*

Yes, please!

COUPLESHOOT

Een coupleshoot kan natuurlijk met je partner zijn, maar ook met een broer, zus, vriendin of zelfs je 10 katten – er is van alles mogelijk.

 

Wat kun je verwachten?
– Een coupleshoot voor 2 personen kost 225 euro*
– Meer mensen? Neem even contact met me op voor een offerte
– De shoot is op locatie, misschien één die jullie al kennen. Het is belangrijk dat jullie je op je gemak voelen, dus lopen we wat rond terwijl jullie je ding doen en ik daar foto’s van maak. Spontane foto’s zijn het mooiste!
– Je krijgt minimaal 30 foto’s via de mail. Deze lever ik binnen twee weken. Ik zoek zelf de foto’s uit.

Yes, please!

Verder...

Als fotograaf zijnde ben ik natuurlijk altijd nieuwsgierig, daarom beperk ik me ook absoluut niet tot alleen de fotografiesessies die hierboven genoemd worden. Ik heb ook interesse in bijvoorbeeld lifestyle- en foodfotografie. Je mag me altijd vrijblijvend mailen met je ideeën en verzoeken.

*Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief reiskosten en geldig voor 2017 en 2018 en kunnen ten allen tijde worden gewijzigd, uitgezonderd reeds gemaakte prijsafspraken.