MENU

Uitwaaien in Den Haag

Ondanks dat ik toch wel een fervent blogger ben, merk ik dat titels een beetje een heikelpunt blijven. Toch dekt deze wel de lading want uitwaaien deden we zeker op deze grauwe zondagmiddag. Een fotoshoot in Den Haag gaat blijkbaar niet zonder slag of stoot.

Ebony ken ik al een aantal jaar, we waren collega’s in een koffie café. Met haar vrolijke lach en mooie krullen wilde ik altijd al graag foto’s met haar schieten, omdat ik zo’n vermoeden had dat ze wel eens heel fotogeniek kon zijn. Zelf was ze er iets minder van overtuigd, maar uiteindelijk flaneerde ze over het strand als een waar Wehkamp-model (haar eigen woorden). Kijken jullie mee, Wehkamp? Want ik denk dat ze wel perfect in jullie catalogus zou passen!

Uiteindelijk bleek dat ze als kind zijnde ook al wel eens voor de camera stond en campagnes deed. Dat kon ook niet missen natuurlijk, want ze stond voor de camera alsof ze het dagelijks deed.

Het strand

Al een tijdje droom ik over een shoot bij het strand. Het heeft iets filmisch, iets dramatisch. Tegelijkertijd is het er ook wel erg kaal. Laat ik heel eerlijk zijn – er staan toch behoorlijk weinig planten 😉 Maar dat maakt het juist een goede oefening, een fijne stap uit mijn comfort zone.

Toen we op die zondag op de fiets stapten (wat een hoop OV-fietsen daar jongens, ja dit is wat tijdens de lockdown indruk op je maakt) merkten we al wel op dat het een beetje fris was. Maar we gingen gewoon verder, kletsten bij op de fiets, vergaapten ons aan de mooie huizen en gingen zogezegd op avontuur. Ebony was zelf namelijk ook nog niet op dit strand geweest, maar gelukkig hadden we het zo gevonden.

Het strand was ijskoud maar zoals gezegd flaneerde Ebony op het strand alsof het dagelijkse kost was. Het was fijn om weer lekker bezig te zijn en op avontuur te gaan naar een nieuwe stad. Het voelde echt een beetje als vakantie, ook al duurde hij maar een halve dag.

Nadat de zon onderging fietsten we weer terug naar het station en snelde ik me naar huis. Om precies 20.59 was ik binnen, een minuut voor de avondklok. Dit was dus oprecht een lockdownavontuur te noemen.

De laatste tijd ben ik wat meer aan het experimenteren met zwart wit en dynamiek. Dit was een leuke shoot om daar mee te spelen!

Comments
Add Your Comment

CLOSE