MENU

De winterperiode is een perfecte tijd om een beetje te experimenteren en wat vrij werk te maken. Voor de maand Februari bedacht ik me dat het een leuk idee was om wat vriendinnen op de koffie te vragen en ze vast te leggen op analoog beeld. Analoog fotograferen is iets wat ik elk jaar steevast meer wil oppakken, maar wat er dan weer niet van komt.

Natuurlijk ben ik altijd te enthousiast en neem ik ook mijn digitale camera mee, om zo uiteindelijk toch weer een hele fotoshoot te houden. Ach, het geeft zo ruimte om wat meer te experimenteren. Natuurlijk ben ik ook heel erg benieuwd naar de analoge beelden, maar deze worden waarschijnlijk pas over een paar weken ontwikkeld. Voor nu doen we het dan maar met de digitale.

Ik dronk koffie met Jeanine, iemand die ik eigenlijk ken via de blogwereld. We besloten weer eens af te spreken zodat ik eens wat foto’s kon maken. Wat ik graag doe tijdens een shoot is een beetje iemand leren kennen zodat ik iemand natuurlijk kan vastleggen hoe diegene is – niet gemaakt of anders. Zo’n stoere chick als Jeanine, met haar tattoos en tarotkaarten, dat vond ik wel een hele toffe uitdaging!

Natuurlijk, het bleef toch een vrij werk project dus ik nam natuurlijk nog een extra model mee – het Monsterablad. Sowieso is het vaak fijn om iets in je handen te hebben als je poseert, dat maakt het altijd al een stukje minder ongemakkelijk. Maar het is natuurlijk ook gewoon een heel mooi blad en ben ik gewoon heel erg voorspelbaar, haha. Of ik ooit een keer die plantenobsessie achter me laat? Ik vrees van niet.

De sessie die we uiteindelijk bij een plantenbak op een industrieel terrein hielden werden toch mijn favoriete beelden van de dag. De kleurencombinatie is perfect! Wellicht is het je al eerder opgevallen dat ik erg graag groen en oranje combineer. Lievelings!
Comments
Add Your Comment

CLOSE