MENU

Na de lange, koude winter krijgen we allemaal last van lentekriebels, niet waar? Bij mij uiten die lentekriebels zich in een soort drang om te fotograferen. Waarschijnlijk zou je het ook gewoon inspiratie kunnen noemen. Of wellicht wil ik gewoon, na een rustige winter, weer heel graag fotograferen.

Want laten we eerlijk zijn, voor ons fotografen is de winter niet het beste seizoen. Er trouwen weinig mensen en niet iedereen zit er op te wachten om in een t-shirtje buiten te staan voor een paar portretfoto’s. Ergens is het fijn om even op te laden na vaak een druk zomerseizoen. Maar tegen het einde van de winter sta ik altijd echt te popelen om weer aan de slag te gaan!

Alice (op z’n Italiaans, dus A-lie-tzje, denk ik) ontmoette ik via een Facebookgroep voor fotografen. We hadden allebei wel zin om te fotograferen, dus besloten we elkaar te ontmoeten om wat te sparren. En om te fotograferen natuurlijk.

Het was leuk om eens in een andere setting te fotograferen dan ik normaal doe. Maar een old school portret in een bloesemboom kon natuurlijk ook niet ontbreken!

portret jonge vrouw met kersenbloesem

Uiteraard moest ik ook model staan 😉

Comments
Add Your Comment

CLOSE