MENU

Samen met medefotograaf Eva ging ik op een grauwe herfstdag de heide op bij Vught voor een fotoshoot. Het licht en de warme herfstkleuren bleken perfect te zijn voor dromerige, zachte foto’s. Zo heb ik ze het liefst!

Het fotograferen van een fotograaf blijft altijd spannend – deze ziet immers meteen wanneer een foto niet helemaal scherp is of wanneer de compositie wel een tikkeltje beter had gekund.

Tegelijkertijd geeft het juist ook meer ruimte voor experimenteren! Een medefotograaf zal als geen ander begrijpen hoe heerlijk het is om af en toe gewoon wat geks te doen. Om niet alleen maar serieuze foto’s te maken, maar om af en toe ook gewoon wat uit te proberen.

Dus dat gingen we doen op een druilerige woensdagochtend. We struinden over de Vughtse Heide, op zoek naar mooie plekjes en licht. Ondertussen had ik een bos eucalyptus meegenomen en kregen we onderweg behoorlijk wat verwonderd commentaar. Het zal vast een gek gezicht zijn geweest, maar het was het helemaal waard als je het mij vraagt! Aan het einde bond ik de bos eucalyptus onder mijn snelbinders en fietste ik weer naar huis. Onze handen roken al gauw naar de frisse, muntlucht. Ook mijn huis rook nog dagen lang heerlijk! Het gaf de frisse ochtend een extra fris gevoel, om het zo maar te zeggen 😉

Dus hopelijk kun je ook met eh… frisse blik naar deze foto’s kijken! Nee, geen goed inkoppertje? Nou ja.. gelukkig hebben we de foto’s nog…

dame met hoed kijkt naar beneden
artistiek portret vrouw met bos eucalyptus

CATEGORIES

Comments

Was een leuke ochtend Angelica! Thanks voor de mooie foto’s en de…pizzaaaah 😉

Angélica

Was zeker leuk! Graag gedaan ennee…. nou heb ik wel zin in een stukkie haha!

Add Your Comment

CLOSE