MENU
foto van linda haar tatoeage van achter gezien

Portretshoot Linda

Botanische plaatjes in het bos

Linda wilde graag een fotoshoot doen omdat haar prachtige bloementatoeage af was. Dat wilde ze ook wel graag doen in de natuur. Je snapt het natuurlijk wel – dit was een opdracht waar je alleen maar van kunt dromen!

Toevallig heeft Linda haar tatoeage laten zetten bij een tattoo artist die ik ook al heel lang volg, Cindy van Schie. Waanzinnig mooi werk maakt ze, ooit zou ik ook wel heel graag een mooie plantentatoeage willen hebben. Zelf denk ik aan een mooie botanische tekening van een klaproos of misschien wel de engelwortel (Latijnse naam: Angelica, jaja).

Linda en ik hebben nog meer gemeen dan onze liefde voor planten – we zijn ook beiden fotograaf. Dit maakt het fotograferen altijd wel extra spannend natuurlijk, want Linda weet precies wat ik doe en zal ook sneller mijn fouten zien dan een iemand met wat minder verstand. Maar mijn ervaring is ook dat juist fotografen beseffen dat het niet altijd perfect kan én hoeft. Dat imperfectie soms zelfs mooier kan zijn, dat het vooral gaat om het vertellen van een verhaal, de intentie achter de foto.

Maar uiteindelijk bleek die angst voor de niks, volgens mij zijn de foto’s zeker geslaagd! Ik vond het ontzettend leuk om geheel in plantenthema portretfoto’s te maken. Dankjewel Linda!

Comments

Wouw wat een prachtige foto’s en prachtige tatoeage!

Angélica

Dankjewel!
& ja gaaf is ‘ie he? Wat een kunstwerk!

Mooi weer Angelica! <3

admin

Thanks lieverd!

Zo zo zo zo zo mooi!

admin

Ah dankjewel <3

Oh my wat een prachtige tatoeage! Hartjesogen! En je foto’s zijn natuurlijk ook weer prachtig ♡

admin

Dankjewel! En ja gave tatoeage he! Krijg er zelf tatoeagekriebels van 😉

Add Your Comment

CLOSE