Hoi!

Mijn naam is Angélica (had je niet verwacht he?), geboren in de jaren 80 en wonende in Den Bosch. Op de kunstacademie studeerde ik af in de richting illustratie, maar ondertussen heb ik meer een passie gekregen voor fotografie. Zoals je misschien wel ziet zijn mijn foto’s alsnog erg illustratief –  deze twee kunststromingen zijn beiden in mijn werk verweven. Zo houd ik er van om verhalen te vertellen met mijn beelden, zie ik in elk hoekje wel een mooie foto, ben ik gek op kleuren, bloemen en planten. Dit laatste zul je vast wel terug zien in mijn werk. Het liefst gebruik ik de buitenwereld als decor. De natuur vind ik het meest inspirerend! Ik reis dan ook graag de wereld over en schrijf hierover op mijn blog Fernweh Forevermore.

Wat ik ook over heb gehouden aan illustratie is mijn fascinatie voor sprookjes en droomwerelden. Mijn fotografie is dan ook vaak dromerig, met de natuur als achtergrond en kleuren als inspiratiebron. Ik werk het liefst met natuurlijk licht en op een spontane manier. Zeer zelden zijn mijn foto’s van tevoren uitgedacht, ik laat me inspireren door de omgeving en het moment. Mijn werk is dan ook erg intuïtief.

Zo fotografeer ik ook het liefste! Altijd zoekende naar de juiste momenten en inspirerende achtergronden, geen gekke toeters en bellen. Ik fotografeer mensen graag zoals ze zijn. Mijn sterke kant is dan ook lifestyle fotografie – spontane portretten schieten, reiskiekjes maken, bruiloften vastleggen.

Interesse in een fotoshoot, een trouwreportage, een print of iets anders? Stuur me gerust vrijblijvend een mailtje.