MENU

Hoi!

Angélica: 

 • ergens in de 30
 • opgeleid tot illustrator maar verliefd geworden op de camera
 • zou zichzelf eerder beeldmaker dan fotograaf noemen
 • fervent selfiekunstenaar (lees dit met enig sarcasme)
 • liefhebber van planten, chips en teckels (maar stiekem fan van vrijwel alles op 4 pootjes)
 • roodharig (maar dat is nep)
 • tikkeltje introvert
 • koffiesnob (flat white met havermelk alsjeblieft dankjewel)
 • wil altijd graag Netflix kijken maar blijft te lang twijfelen over de keuzes en kijkt daarom maar niks
 • verliefd op landen als Schotland en Japan
 • kijkt altijd of er wel een botanische tuin is op de plek van vakantie voordat ze vertrekt
 • plantengek dus
Dat ben ik in een notendop.
In de video hieronder vertel ik je nog een beetje meer over mijzelf en mijn werk. Deze video is geheel zelf gemaakt, de laatste tijd vind ik het leuk om daar mee te experimenteren. Het formaat is gemaakt voor Instagram, dus excuses daarvoor. 

Even voorstellen

Over mij

FAQS

Welke camera gebruik je?

Ik heb 12 jaar lang gefotografeerd met Canon maar ben recent overgestapt naar de Sony A7III. Erg onder de indruk van de kwaliteit en scherpe beelden.

Hoe fotografeer ik? 

Ik fotografeer echt op gevoel. Altijd zoekende naar de juiste momenten en inspirerende achtergronden, geen gekke toeters en bellen. Ik fotografeer mensen graag zoals ze zijn. Mijn sterke kant is dan ook lifestyle fotografie – de echte momenten fotograferen tijdens een bruiloft, het maken van sfeervolle portretten, de dagelijkse dingen vastleggen, kortom het vertellen van een verhaal. Want uiteindelijk is dat toch wat ik ben als fotograaf – een verhalenverteller.

Welke opleiding heb je gedaan?

Ik heb mijn Bachelor of Design gehaald aan de AKV. St. Joost in Den Bosch. Het fotograferen heb ik mijzelf geheel aangeleerd, maar de kunstacademie heeft me zeker anders leren kijken naar de wereld. Ik ben er van overtuigd dat een goede fotograaf geen opleiding nodig heeft, maar ook weet ik dat mijn kunstopleiding me veel dingen geleerd heeft.

Ik vind op de foto gaan verschrikkelijk, gaat dit wel iets worden?

Als ik toch een euro kreeg voor elke keer als iemand voor mijn lens dit tegen me zei... dan was ik nu heel rijk geweest. Zonder grappen: vrijwel iedereen vind het ongemakkelijk en spannend om op de foto te gaan. Ik ga niet liegen, dat is het ook gewoon. Wat ik vooral wil is dat de shoot leuk is, want als jij op je gemakt bent dan komen er vanzelf mooie plaatjes. Ik neem graag de tijd en probeer het zo casual mogelijk te houden. Ook heb ik nog een hele rits aan trucjes die ik uit mijn mouw kan schudden, dus geen zorgen! Dat gaat helemaal goed komen.

Hoeveel foto's krijg ik en hoe lang duurt het?

Dit verschilt per shoot, per uren wat ik fotografeer en wat simpelweg onze afspraak is. Maar op mijn tarievenpagina vind je globale richtlijnen per shoot.

Wat fotografeer je allemaal?

Eigenlijk een heleboel, maar je kunt me sowieso inschakelen voor bruiloften, portretsessies, coupleshoots, gezinsshoots, zakelijke portretten voor je bedrijf of een personal branding shoot. Ook fotografeer ik graag op vakantie en af en toe ook interieurbeelden.

En nee, je hoeft niet met een plant op de foto ;) (Een vraag die ik oprecht veel krijg)

Nog steeds vragen? Mail me gerust.

CLOSE