MENU

Regelmatig denken mensen dat je alleen een fotograaf kunt boeken voor een grote, uitgebreide trouwdag. Maar niets is minder waar! Sterker nog, een hoop van mijn lievelingsfoto's maakte ik op een trouwdag waar ik maar een uurtje of 2 bij was. Wat mij betreft zijn deze dagen net zo belangrijk om mooi vast te laten leggen. Voor mij als fotograaf zijn ze ook heel leuk - het voelt voor mij vaak persoonlijker, intiemer.

Het meest gangbare is om de fotoshoot met jullie twee, de ceremonie en wat groepsfoto's te maken. Maar alles er omheen kan natuurlijk. Jullie trouwen op het gemeentehuis op een dinsdagochtend en is er daarna thuis een high tea met dierbaren. Misschien trouwen jullie het liefst enkel met jullie twee en willen jullie vooral een mooie fotoshoot om de dag te herinneren - het kan allemaal.

Mooie foto's van jullie dag maken het echt speciaal.

bruidspaar kijkt elkaar aan
bruidspaar loopt door straat den bosch
bruidspaar loopt door haag bellenblaas op utrecht centraal
Portret bruid Marieke
detail bruidsboeket
bruidspaar poseren bij het raam in het oude stadhuis, den haag
bruidspaar poseert voor paarse bloemen
bruidsboeket ligt ergens op tafel
bruid kijkt voor zich uit en lacht
bruidspaar zit op bankje, grijpt elkaar vast

VRAGEN

Aan hoeveel tijd moet ik denken?

Dit is natuurlijk heel verschillend, het ligt er aan wat jullie wensen zijn. Mijn pakket begint vanaf 2 uur. In 2 uur tijd fotografeer ik voornamelijk de ceremonie, een korte shoot met jullie twee en eventueel wat groepsfoto's. Maar ik ben ook voor langer te boeken, zoals 3 of 4 uur. Dan kun je nog dingen 'toevoegen' als taart aansnijden, een borrelmoment of het aankleedmoment.

Reis je door heel het land?

Alhoewel een kleine bruiloft voor mij nog steeds een bruiloft is reis ik niet door heel het land. Ik kom zelf uit Den Bosch en reis bijvoorbeeld niet naar Groningen voor 2 uurtjes. Het ligt een beetje aan de locatie zelf. Kortom - mail me vooral dan kan ik daar goed naar kijken. Locaties als Den Bosch, Eindhoven, Utrecht, Tilburg of Amsterdam zijn vaak goed.

Ben je ook te boeken tijdens het hoogseizoen?

Voor de kleine pakketten ben ik wel te boeken tijdens het hoogseizoen, maar neem ik niet ruim van tevoren vrijdagen en zaterdagen aan. Deze blijven gereserveerd voor bruiloften met een groter pakket. Het ligt er dus een beetje aan hoe het in mijn schema valt. Je kunt altijd mailen met de vraag.

Wat krijg voor het pakket van 2 uur?

Net als bij het gewone trouwpakket krijg je ook een mini-album (20x20cm), minimaal 100 foto's op hoogwaardige kwaliteit in een online galerij, een preview binnen 24 uur en mijn sprankelende persoonlijkheid ;)

Heb je nog tips voor het plannen van een kleine bruiloft?

Jazeker, ik schreef er verschillende blogs over die je hieronder ziet. Ik wil vooral meegeven dat het echt de moeite waard is om er foto's van te laten maken en om deze dag toch een beetje speciaal te maken, ook al voelt het misschien niet zo groots. Dat is het uiteindelijk stiekem toch wel. En de foto's zullen een momentopname zijn jullie je hele leven koesteren. Denk niet alleen aan foto's van jullie twee maar bijvoorbeeld ook de dierbaren die erop staan. Ervaring leert (helaas) dat zulke foto's later heel bijzonder kunnen worden.

Kan ik je ook minder uren boeken voor onze grote bruiloft?

Dit pakket is bedoelt voor bruidsparen die echt intiem trouwen en geen feest of receptie geven verder. Bij een bruiloft met een meer standaard programma ben ik te boeken vanaf 6 uur. Je mag natuurlijk altijd mailen met de vraag, soms komt het toevallig uit en kan ik een uitzondering maken. Oftewel - vragen staat vrij. Maar voor dit pakket heb ik wel wat meer 'eisen'.

BLOG

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan snel contact met me op om te kijken of ik nog beschikbaar ben. Ik hoor graag van je!

CLOSE