MENU
Portret bruidspaar in tuin

Florine & Thijs

Vintage, eigenzinnige bruiloft in Alkmaar

Mijn allereerste bruiloft was die van Florine en Thijs. Al meerdere keren was ik gevraagd om bruiloften te fotograferen, maar ik hield altijd de boot af. Zoiets was toch eigenlijk veel te spannend? Wat als het misgaat? Al mijn foto’s onscherp zijn? Mijn geheugenkaartjes kapot gaan? Kortom, genoeg redenen om het allemaal niet te doen. Totdat Florine me eigenlijk gewoon dwong hun foto’s te maken. “We vinden ze toch sowieso wel mooi, ze hoeven echt niet perfect te zijn. We geloven dat je dit kunt!”.

Na lang twijfelen gaf ik toch maar toe en wat ben ik blij daarom! Ik kwam er achter dat het wel heel spannend was, maar vooral ook heel erg leuk en dankbaar. Zonder deze bruiloft was ik nu waarschijnlijk nog steeds niet begonnen. Nog steeds ben ik ontzettend dankbaar voor deze kans.

Op een superwarme zomerdag trouwden Florine & Thijs. Genoeg dreigende wolken en nieuwsberichten over regen, maar gelukkig bleef het droog. Voor mij mijn eerste bruiloft om te fotograferen en wat een geluk had ik daarmee! Niet alleen zijn ze een prachtig stel (van binnen én van buiten, walgelijk cliché maar zo waar), hun bruiloft had ook een geweldige aankleding. Alles was heerlijk DIY, creatief en eigenzinnig. Van de gouden schoentjes en de vintage trouwjurk tot de discodiptaart en het door oma samengestelde boeketje – het was een droom om te fotograferen. Dank jullie wel Florine & Thijs.voor deze fantastische eerste ervaring!

 

CLOSE