MENU

Ha, jullie gaan trouwen. Wat leuk! Nou zijn jullie natuurlijk op zoek naar een fotograaf die deze dag vastlegt. Is jullie je bruiloft creatief, in de natuur of zitten jullie vol leuke ideeën? Dan zijn jullie bij mij aan het goede adres!

Wat je kunt verwachten? Spontane, intuïtieve fotografie met een creatieve inbreng. Ik houd van een dromerig sfeertje, soms een beetje donker, maar vooral sfeervol en kleurrijk. Ik leg dingen vast zoals ze zijn en ga dan ook niet eeuwig Photoshoppen – what you see is what you get! Natuurlijk doe ik wel mijn best om alles zo mooi mogelijk vast te leggen, geen zorgen. Maar ik ben vooral goed in het vastleggen van de sfeer, van de spontane momenten, dingen die je zelf misschien wel helemaal gemist hebt. Als fotograaf zijnde zie je eigenlijk altijd overal wel een foto, wat dus betekent dat je niet stopt met kijken op zo’n dag. Genoeg materiaal om jullie mooie dag na te beleven dus!

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje hieronder bij één van de bruiloftshoots, mail me voor de brochure of maak vrijblijvend een afspraak voor een kopje koffie voor een ontmoeting om te kijken of het klikt. Niets is zo belangrijk als een goede klik, we zitten immers een hele (belangrijke) dag met elkaar 'opgescheept'.

Kleurrijk, creatief en ongedwongen.

Vanaf 1595 euro.

GALERIJEN

VRAGEN

Fotografeer je ook minder dan 6 uur?

Zeker! Op de pagina "Klein Trouwen" vind je meer informatie hierover.

Wat zit er in het pakket van 6 uur inbegrepen?

Daar zit bij in: uiteraard 6 uur fotografie, minimaal 300 foto's op hoge kwaliteit (denk aan formaat behangetje printen) in een online galerij. In deze galerij kun je de foto's downloaden maar ook delen met familie en vrienden, in een veilige omgeving. Ook zit hier in een mini-album bij inbegrepen, deze is 20x20cm met 8 spreads. Belastingen ook inbegrepen.

Na de dag volgt binnen 48 uur een preview met alvast een foto of 10 zodat jullie alvast kunnen nagenieten.

Extra uren zijn 175 euro per uur.

Niet inbegrepen: reiskosten (0,29ct per km) en een groot trouwalbum.

Op welke locaties fotografeer je?

Eigenlijk bijna overal. Zelf kom ik uit Den Bosch en fotografeer ik vooral in het zuiden & midden van het land. Maar schroom niet om mij te mailen als je wat verder uit mijn omgeving vandaag komt.

Ga je trouwen in het buitenland? Leuk! Dat zijn voor mij juist de droomopdrachten, dus mail maar gauw.

Wij houden niet zo van op de foto gaan, wat nu?

Geen zorgen! Geloof me maar dat ik dit standaard hoor. Mijn doel op jullie bruiloft is om zo geruisloos mogelijk te bewegen door het publiek en de ongedwongen, spontane momentjes te pakken. Ik ga niemand laten poseren, behalve voor de groepsfoto's en de coupleshoot van jullie twee. Maar ook tijdens die shoot zal ik er voor zorgen dat het relaxed voelt en jullie vooral lekker gaan bewegen. Achteraf hoor ik altijd dat het reuze meeviel, dus dat komt goed. Al die mooie mensen die jullie hier in mijn portfolio zien zijn echt gewone mensen zoals jij en ik, met nul ervaring met model staan.

Maak je ook een groot trouwalbum?

Dat kan zeker! Deze zit echter niet in het pakket bijgerekend. Deze kun je ook altijd nog na de bruiloft bij mij bestellen, dan maken we deze samen.

Wat als je ziek wordt op de dag?

Dan regel ik een vervanger. Ik heb een back-up groep met andere fantastische trouwfotografen met een vergelijkbare stijl. Dan zullen zij of de hele bruiloft overnemen (in overleg) of fotograferen en dan zal ik de foto's in mijn stijl bewerken.

Krijg ik alle foto's?

Nee! En geloof me, daar mag je me dankbaar voor zijn. Ik schiet namelijk makkelijk zo'n 2000-3000 foto's op jullie dag. Om die allemaal te hebben zou simpelweg overkill zijn, plus een hele hoop foto's van tante Truus met haar ogen dicht of een heleboel van hetzelfde maar dan net niet scherp genoeg. Ik geloof in kwaliteit over kwantiteit.

OP DE BLOG

CLOSE