MENU

Ha, jullie gaan trouwen. Wat leuk! Nou zijn jullie natuurlijk op zoek naar een fotograaf die deze dag vastlegt. Is jullie je bruiloft creatief, in de natuur of zitten jullie vol leuke ideeën? Dan zijn jullie bij mij aan het goede adres!

Wat je kunt verwachten? Spontane, intuïtieve fotografie met een creatieve inbreng. Ik houd van een dromerig sfeertje, soms een beetje donker, maar vooral sfeervol en kleurrijk. Ik leg dingen vast zoals ze zijn en ga dan ook niet eeuwig Photoshoppen – what you see is what you get! Natuurlijk doe ik wel mijn best om alles zo mooi mogelijk vast te leggen, geen zorgen. Maar ik ben vooral goed in het vastleggen van de sfeer, van de spontane momenten, dingen die je zelf misschien wel helemaal gemist hebt. Als fotograaf zijnde zie je eigenlijk altijd overal wel een foto, wat dus betekent dat je niet stopt met kijken op zo’n dag. Genoeg materiaal om jullie mooie dag na te beleven dus!

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje hieronder bij één van de bruiloftshoots, mail me voor de brochure of maak vrijblijvend een afspraak voor een kopje koffie voor een ontmoeting om te kijken of het klikt. Niets is zo belangrijk als een goede klik, we zitten immers een hele (belangrijke) dag met elkaar ‘opgescheept’.

Prijzen beginnen vanaf 1350 euro, voor meer informatie zie pagina tarieven of mail me voor de brochure.

Bekijk de blogs hieronder voor een kleine indruk hoe jouw dag in foto’s er uit zou kunnen zien.

Artikelen op mijn blog

CLOSE