MENU

Eva & Joost

Herfstige bruiloft in een kruidentuin

Eva en Joost gingen trouwen in Bergen op Zoom en vierden het in de kruidtuin bij Orangerie Mattemburgh. Maar zo vanzelfsprekend was dat niet dit jaar! Een groot cliché in het jaar 2020, maar ik zeg het toch maar: wat zijn het rare tijden. Een jaar waar veel bruiloften werden verplaatst en sommigen op het laatste moment toch nog door gingen. Veel van mijn bruidsparen zaten weken, maanden in de stress. Kon het wel door gaan? Zo ja, waar moest dan op ingeleverd worden? Sommigen hadden creatieve oplossingen bedacht, om vervolgens een paar dagen van tevoren hun droom alsnog in duigen te zien vallen. 2020, je bent een heel bijzonder jaar geweest om te gaan trouwen.

Gelukkig ging de intieme bruiloft van Eva en Joost nog door! Helaas niet helemaal zoals gehoopt, zoals voor vele bruidsparen in 2020. Eva is namelijk Slowaakse, waardoor veel familie niet aanwezig kon zijn. De bruiloft was al erg kleinschalig, dus op dat vlak hoefde er gelukkig niks aangepast te worden. Het was alleen voor sommige gasten onmogelijk om naar Nederland te reizen. Zo jammer, maar daarom zijn de foto’s natuurlijk ook zo belangrijk. Hoe belangrijk mijn rol als fotograaf is op dagen als deze werd me dit jaar maar weer eens goed duidelijk.

Hieronder volgt een heel bescheiden verslag van de dag, met wellicht een beetje veel plantenfoto’s. Als zelfverklaard plantengek werd ik helemaal enthousiast van die prachtige kruidtuin bij Orangerie Mattemburgh!

CLOSE