MENU
bruidspaar loopt door boomgaard

Iris & Tom

Trouwen in een boomgaard

Artistiek

De bruiloft van Iris en Tom beloofde weer eens een hele bijzondere te worden. Niet alleen zou het worden gehouden in een prachtige boomgaard, fruittuinen van West, ook ken ik het bruidspaar als een heerlijk artistiek stel. Zo werd de jurk van Iris door haar moeder en schoonmoeder gemaakt. Haar schoonmoeder zette de jurk in elkaar, haar moeder beschilderde het. Een mooi detail vond ik ook dat haar moeder dan ook kleren droeg in dezelfde kleuren als Iris haar jurk. Heel bijzonder! Ook de vader van Iris was er bij – zijn schilderijen hingen er tijdens de ceremonie.

 

Fruittuinen van West

De ceremonie en het hele feest vond plaats op een prachtige plek, zoals ik al eerder schreef. In Fruittuinen van West vind je prachtige boomgaarden, moestuinen, rondscharrelende kippen, eenden, varkentjes, kuikentjes… er was van alles te vinden. Wat een toplocatie! Helaas was het weer wat minder en werd er veel regen voorspeld. Maar daar waren ze wel op voorzien – het eten vond alsnog plaats in de boomgaard. Dan maar onder een zeil. Het mindere weer mocht de pret niet drukken, zoals je wel zult zien op de foto’s.

Nog een fijn voordeel was de pluktuin van de locatie. Hierdoor stonden de tafels vol met prachtige, zelfgeplukte bloemen. Ontzettend fotogeniek natuurlijk en de kleurrijke setting paste perfect bij dit creatieve stel.

 

Shakira

Waarschijnlijk vraag je je af wat Shakira nou weer te maken heeft met deze bruiloft. Nou, ze was ook aanwezig! Shakira was een kip die ineens tijdens de ceremonie opdook. Dit zorgde natuurlijk voor veel hilariteit onder de gasten. Zelf zocht ik er niet zoveel achter, want er liepen wel meer kippen rond. Maar Shakira bleek uit de andere kant van Amsterdam te komen en een ware wedding crasher te zijn. Dit zorgde meteen voor mijn eerste gepubliceerde foto bij een krantenartikel. Je snapt het wel, dit was weer een bruiloft om nooit te vergeten 😉

CLOSE