MENU

Aleida & Mike

Trouwen in het bos bij het Beauforthuis, Austerlitz

De dag dat Aleida en Mike elkaar het ja-woord zeiden was een prachtige dag in September. Dat klinkt behoorlijk cliché maar is nog niet zo vanzelfsprekend in ons kikkerlandje. Gelukkig maar dat het droog bleef, want trouwen in de regen in het bos en op blote voeten is nou niet bepaald een pretje. Ze hadden een prachtige ceremonie in het bos georganiseerd, wat een geluk dat deze dag zo mocht doorgaan zoals ze in gedachten hadden. Zelf was ik nog niet eerder bij het Beauforthuis geweest, maar het was een prachtige plek gelegen in een heel mooie omgeving.  Het Beauforthuis is de perfecte plek om klein en intiem te trouwen.

 

Trouwen tijdens Corona 

Natuurlijk moest ook dit bruidspaar inleveren op een paar dingen die ze liever anders hadden gezien. Familie uit het buitenland kon bijvoorbeeld niet komen, gezien er een pandemie gaande was. Gelukkig was daar een vriend met een telefoon die de boel via een livestream online zette. Wat een geluk hebben we toch met die technologie van tegenwoordig he?

 

Vroeger…

Naast dat het weer een geweldige dag was om te mogen fotograferen, voelde het ook een beetje als thuiskomen. Zo ken ik Aleida nog van toen we kinderen waren. Onze ouders zijn namelijk al heel veel jaren bevriend. Zo kwamen we wel eens bij elkaar over de vloer toen we nog jong waren. Een paar jaar geleden zocht Aleida contact met me op via Facebook – ze was zelf ook fotograaf. Superleuk om zo weer in contact te komen! En natuurlijk – het blijft altijd wel een beetje spannend om de bruiloft van een medefotograaf vast te mogen leggen. Gelukkig waren Aleida en Mike verschrikkelijk fotogeniek, net als de mooie locatie en was de dag gewoon fantastisch. Dat kwam dus wel goed!

Nieuwsgierig naar meer ceremonie’s buiten? Bekijk de galerij van Karin & Guido, of die van Sanne & Floor.

CLOSE