MENU

Portretten fotografeer ik het liefste. Het liefst in een spontane setting, zoals je bij een bruiloft hebt. Maar ook juist graag geënsceneerd. Het allerbelangrijkste vind ik dat je je op je gemak voelt voor mijn lens, dus we doen het vooral rustig aan. We beginnen eerst met een bakje koffie of thee. Zo leren we elkaar een beetje kennen en kunnen we ook een beetje de verwachtingen doorspreken.

En wat kun je dan verwachten? Een shoot op locatie zoals een binnenstad waar we wat rondlopen en op zoek gaan naar leuke, fotogenieke plekjes. Geloof me – die vind ik wel! We overleggen dit natuurlijk via de mail, misschien heb jij al wel een heel gave locatie in gedachten? Dit kan zijn in mijn stad Den Bosch, maar ook zeker op een andere locatie. Ik schiet graag in koffietentjes, het park of zelfs een troosteloos industriegebied. Alles kan een inspiratiebron zijn! Geen zorgen, ik fotografeer niet alleen maar met planten.

Het belangrijkste is uiteindelijk dat je een fijne ervaring hebt gehad. Met mooie foto’s waarin je jezelf terugziet zoals je bent. Nieuwsgierig naar meer beelden van een shoot? Meer beelden vind je op mijn blog.

Naast portretsessies ben ik ook beschikbaar voor coupleshoots en personal branding shoots. Bij die laatste vind je nog meer portretten.

Een portretsessie is bij mij 195 euro. Meer informatie vind je hier.

CLOSE