MENU

Danielle & Federica

Monochroom in Den Haag

Mijn werk staat vooral bekend om z’n sfeervolle kleuren en dus doe ik in deze galerij iets heel spannends: ik maak ze allemaal monochroom. Ergens voelde het bij deze bruiloft goed om dit te doen, ik zat het als een kans om te experimenteren. Geen zorgen, ik lever de foto’s altijd in kleur. Zwartwit komt er eventueel nog bij, maar ik zou nooit een galerij geheel in zwartwit leveren. Maar hier op de website een unicum: een selectie beelden in enkel monochroom. Het voelde juist, een filmische en artistieke sfeer wat perfect paste bij deze dag.

Federica & Danielle gingen trouwen in Den Haag, een locatie waar ik vaker kom. Het karakteristieke Oude Stadhuis was wederom het prachtige decor voor de ceremonie. Daarna schoten we nog wat beelden in de buurt van deze locatie, terwijl we naar het restaurant liepen waar de ceremonie gevierd zou worden met de meest dierbare familie. Federica komt namelijk uit Italie en speciaal voor deze gelegenheid kwam haar familie over van niet alleen Italië maar zelfs Australië.

Zo zie je maar weer dat ook een korte ceremonie echt de moeite waard is om vast te leggen, hoe simpel je dag ook is. Het blijft jullie trouwdag!

 

CLOSE