MENU
bruidspaar loopt door haag bellenblaas op utrecht centraal

Marijn & Bart

Trouwen op Utrecht Centraal

Eenvoudig trouwen Utrecht

Eenvoudig trouwen noemen ze het – het jawoord zeggen op het stadskantoor Utrecht zonder een echte ceremonie. Ondanks de korte ‘ceremonie’ kwam iedereen geheel in feestelijke stijl aan op Utrecht Centraal! Via Instagram kreeg ik daar veel vragen over: “Had je nou een bruiloft op Utrecht Centraal, huh?”. Ja, daar ligt dus het stadskantoor van Utrecht. Ik moest ook even twee keer kijken toen ik aankwam op het station, maar daar lag het dus echt.

Handig dus, zo’n centrale locatie 😉 Al eerder  legde ik een “eenvoudige bruiloft” vast, dus toen Marijn me mailde wist ik meteen dat dit in mijn straatje lag! Niet iedereen hoeft een groot feest met 100 gasten, iets waarin ik me maar al te goed kan vinden. Een klein feestje doordeweeks met je beste vrienden & familie is toch ook gewoon heel fijn? Als je dan ook nog eens een haag van bellenblaas hebt, dan is wat mij betreft de dag helemaal compleet.

 

Park Oog In Al

Na het trouwen was het tijd voor een groepsfoto en vertrokken ik en het bruidspaar naar Park Oog In Al. Je hebt je natuurlijk niet voor niets opgedoft – dat moet worden vastgelegd! Het prachtige groene pak van Bart en het mooie pastelkleurige boeket van Marijn kleurde echt prachtig bij de groene tinten van het park. Ze hadden ook nog eens een waar bellenblaasmachine meegenomen, wat zorgde voor extra vrolijke foto’s. Geweldig! Niet zo gek wellicht – Marijn is grafisch ontwerper en had door de hele dag mooie details verweven.

 

Tijd voor taart!

Ondertussen waren de gasten al bij hen thuis een beetje aan het opwarmen en alles aan het voorbereiden. Toen was het tijd voor taart. Een hele mooie taart. Er zat zelfs een vetplant op, iets wat de plantenliefhebber in mij meteen opviel. Na de taart was het tijd voor nog wat meer groepsfoto’s in het park, waar witte herder Frits meteen de sloot insprong. Tjah, die was net helemaal glanzend geborsteld voor de bruiloft natuurlijk. Ook dat hoort gewoon bij de dag en leg ik graag vast – het is hoe het is. En Frits is blijkbaar gewoon gek op ravotten 😉

Daarna zat het er voor mij alweer op. De gasten en het bruidspaar gingen nog gezellig borrelen bij Marijn & Bart thuis. Het was een kleurrijke, intieme bruiloft die dan wel ‘eenvoudig’ mag worden genoemd door de gemeente, maar zeker net zo bijzonder is!

CLOSE