MENU
bruidspaar tijdens buitenceremonie

Sanne & Floor

Groene bruiloft bij de Vreemde Vogel

Sanne en Floor trouwden op een prachtige zomerdag. Het weerbericht zag er in de week nog niet zo goed uit – er werd volop regen voorspeld. Maar op de dag zelf verdwenen ineens alle wolken en brak er een heerlijk zonnetje door. Het werd toch nog een heerlijke zomerse dag.

Voor de foto’s is zon trouwens altijd wat minder prettig, want het veroorzaakt vaak rare, heftige schaduwen en knijpende oogjes. Maar voor op je dag zelf is het natuurlijk wel heel fijn! En uiteindelijk is het natuurlijk het belangrijkste dat de dag fijn is, de foto’s zijn er alleen om je te helpen herinneren aan die mooie dag. Dus klagen doe ik zeer zeker niet! Al was ik af en toe wel opgelucht als er even een klein wolkje voor de zon dreef. Maar genoeg over al die zon op deze dag.

Sanne ken ik via Instagram, waar we elkaar een tijdje volgden in een ‘groene groep’. Sanne & Floor zijn namelijk vegan en erg bezig met duurzaamheid. Hun trouwjurken waren dan ook vintage. Je zou ze wel een beetje wereldverbeteraars kunnen noemen (maar laat ik maar meteen zeggen dat ze zichzelf zo absoluut niet zien! Ik heb zelden zulke sympathieke mensen meegemaakt.) De locatie De Vreemde Vogel in Vlaardingen was dan ook dé perfecte plek om hun bruiloft te vieren.

De Vreemde Vogel is een prachtige locatie met een theetuin, moestuin, vogelhuisjes waar je in kunt slapen, leuke geitjes en rondscharrelende kippen. Een ware groene oase dus! Een geweldige locatie zonder al te veel poespas, met een heerlijk ongedwongen sfeer. En je gasten kunnen er ook meteen blijven slapen, ideaal. Zelf was ik erg fan van de schattige kippen die stiekem de hapjes van de tafels probeerden te pikken. Heb dan ook misschien een hele reportage met alleen kippen gemaakt. Later als ik groot ben wil ik ook kippen.

Maar ook zonder kippen was deze dag fantastisch. Wat een geluk met het weer en wat een mooi stel!

CLOSE