MENU
portret van bruidspaar samen

Sanne & Joralf

Bruiloft vol spelletjes in De Moestuin, Utrecht

Of ik een creatieve, eigenzinnige bruiloft in een prachtige moestuin wilde vastleggen? Nou… graag! De Moestuin in Utrecht bleek een heel geschikte locatie om te gaan trouwen. Zo zorgt de tuin zelf voor mooie plaatjes voor de fotoshoot, terwijl de kas een perfecte plek is voor de ceremonie. Met bakken natuurlijk licht – daar kun je als fotograaf alleen maar heel gelukkig van worden.

Natuurlijk horen daar ook een hele hoop planten bij. Als je al een beetje meer van mijn website hebt gezien is het je vast opgevallen dat ik – heel veel – foto’s maken van planten. Sterker nog, het is met recht een obsessie te noemen. Je begrijpt dat ik enthousiast was om hier te mogen fotograferen. Maar geen zorgen, ook zonder planten kom ik heel graag je bruiloft vastleggen hoor.

Sanne & Joralf hun bruiloft was echt te gek – eigenzinnige mensen met een heerlijke eigen kijk op een bruiloft, zoals de korte broek van Joralf (geniaal), de mooie bloemenjurk van Sanne, alle spelletjes op tafel (Sanne werkt in een spelletjeswinkel!), de computergame die Joralf had ontwikkelt kon je spelen tot het heerlijke vegetarische eten – het was weer een bijzonder feestje.

CLOSE