MENU
bruidspaar van achteren gefotografeerd in bos rijnsburg

Sandra & Patrick

Trouwshoot in de duinen

Sandra kende ik al via haar blog, dus superleuk dat ze me benaderde voor haar bruiloft.  Ze wilden alleen een fotoshoot op hun bruiloft, dat kan natuurlijk ook. Noem de woorden ‘planten’, ‘bos’ en ‘kas’ en ik ben om hoor! Over deze opdracht hoefde ik natuurlijk niet lang na te denken. Na wat overleg kwam het ook nog ‘s avonds het beste uit om te fotograferen, wat betekent dat je in de zomer heel mooi licht hebt.

We hadden geluk – toevallig was het een mooie heldere dag en stond de zon heel mooi laag op het moment dat wij gingen fotograferen. Het licht en de omgeving zorgde er voor dat de shoot perfect paste bij het thema van de bruiloft – boho chique.

Fantastisch vind ik het als bruidsparen lekker hun eigen gang gaan tijdens hun grote dag. Dat ze geen standaard jurk aan hebben, of aan een standaard verloop van de dag hebben. Begrijp me niet verkeerd – een traditionele bruiloft is zeker prachtig. Maar ik voel net een extra beetje meer voor het fotograferen van een bruiloft die heerlijk eigenzinnig is.

Dat was die van Sandra en Patrick ook! Haar gedroogde bloemenboeket vond ik echt te gek, net als die mooie bloemenkrans natuurlijk. Patrick droeg geen stijf pak, maar juist fijne, comfortable kleding. Boho chique dus. Nadat ik weken daarna een bruiloft fotografeerde met bijna 40 graden, kan ik ze alleen maar toejuichen voor het maken van deze keuze.

Wat een prachtige omgeving ook, daar in Rijnsburg. Mocht je mijn portfolio al bekeken hebben – het is je vast opgevallen dat ik zo’n beetje door heel Nederland reis. Natuurlijk kost dat veel tijd, maar ik vind het ook juist heel leuk om zo wat meer van Nederland te zien. Twee vliegen in één klap.

 

 

CLOSE