MENU

Anne Beth & Michiel

Herfstbruiloft in Hoorn

Anne Beth en Michiel kwamen bij mij terecht dankzij een vriendin die mijn werk al kende. Toen ze vertelden dat de bruiloft in de buurt van Hoorn werd gehouden moest ik wel even slikken. Dat is een aardig eindje reizen vanuit het zuiden. Maar dat bleek helemaal de moeite waard!

De herfst is misschien wel mijn meest favoriete seizoen – de bomen kleuren de meest fantastische tinten en het licht is vaak prachtig op een bewolkte dag. Veel mensen denken dat een heldere zon en strakblauwe lucht het beste is voor mooie foto’s, maar niets is minder waar! Vandaag was dan ook een perfecte herfstdag op de bruiloft van Anne Beth & Michiel. Het waterige zonnetje en de prachtige oranje bomen zorgden voor een geweldige setting voor de foto’s. Toevallig kwam er ook nog een zwaan aanzwemmen die even poseerde om de foto’s nog net even iets sprookjesachtiger te maken.

Cliché? Wellicht, maar soms is het ook heerlijk om ook zulke foto’s te maken. Op een trouwdag mag dat wel eens toch? Het werd nog beter toen we na de ceremonie nog even snel vijf (okee, okee, tien) minuutjes foto’s gingen maken met een prachtige zonsondergang. De weergoden waren ons zeer goed gezind deze dag.

De ceremonie werd in de prachtige dorpskerk van Zwaag gehouden. Het feest werd gehouden in een loods van familie van Anne Beth, wat een heerlijk knusse plek was. Als extra pluspunt heb ik nog even mijn topografie bijgespijkerd met plaatsen als Zwaag, Scharwoude, Blokker en Lutjebroek. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk.

Het was weer een eer om bij deze dag aanwezig te mogen zijn!

 

CLOSE