MENU
bruidspaar loopt door pad bij Fort Vechten, Utrecht

Karin & Guido

Zomerbruiloft bij Fort Vechten, Utrecht.

Als er één ding is wat ik graag kwijt wil over deze dag, dan is het wel dat het heel erg heet was. Het leek er een tijdje op dat het een fijne 26 graden zou worden, maar uiteindelijk werd het maar liefst 37 graden. Het was de dag na die beruchte ‘heetste dag ooit’. Misschien was het je al opgevallen op de foto hierboven dat Karin een jurk aan had met lange mouwen en hoge hals. En jawel, Guido had een driedelig pak aan, dat zie je goed. Voor deze bikkels heb ik dan ook niets meer dan diep respect! Zelf mocht ik gewoon in bikini komen van de bruid, maar die heb ik na lang overwegen toch maar thuisgelaten.

Dus, het was erg heet, dat is nu wel duidelijk. Maar het was ook echt een prachtige dag, vol met liefde, zonneschijn, zonnebrandcrème, Tukkers en heel toepasselijk Tukkrbier. De geweldige locatie Fort Vechten was de perfecte plek voor een dag als deze. Met het mooie weer heb je een prachtige buitenceremonie aan het water. Maar binnen in het fort zelf was het heerlijk koel. De ideale plek voor het bruidspaar om even af te koelen. Geloof me als ik zeg dat dat wel nodig was.

Maar eerlijk, zo’n jurk als die van Karin zou ik ook aangehouden hebben. Later op de avond heeft ze er nog in staan headbangen op System Of A Down, dus ik denk dat ze het aardig goed volgehouden heeft. Ik doe het ze niet na!

Voor de fotoshoot hadden we grootse plannen, maar met 37 graden wil niemand in de volle zon staan. Dus gingen we op zoek naar schaduw, heel veel schaduw. Uiteindelijk is dat ook weer wat een dag zo leuk maakt – niets gaat volgens planning. Maar uiteindelijk komt alles wel goed.

 

CLOSE