MENU
bruidspaar zoent elkaar

Joris & Stephanie

Intieme bruiloft in Den Haag

Een paar weken voor de bruiloft kreeg ik een mailtje van Joris – of ik nog beschikbaar was op hun datum. Het was geen traditionele bruiloft, waar je de hele dag bezig bent, maar juist een hele korte met alleen een ceremonie en diner. Ze hadden dan ook een tijdje getwijfeld of ze wel een fotograaf moesten inhuren. Begrijpelijk natuurlijk! Maar het blijft nog steeds een heel bijzondere dag, dus wat mij betreft is een fotograaf dan nog steeds een must. Sterker nog, ik hoop met deze foto’s meerdere twijfelende bruidsparen over te kunnen halen.

Maar 2 uurtjes was ik in Den Haag, gelukkig kun je in die tijd nog behoorlijk veel fotograferen. De ceremonie is natuurlijk altijd een belangrijk moment, daarna nog wat groepsfoto’s en een korte shoot met het bruidspaar zelf. Dit deden we gewoon in een parkje vlakbij het oude stadhuis, wat op de route lag naar het diner. De gasten waren alvast een drankje gaan doen in het restaurant, zodat wij nog een klein half uurtje hadden om wat foto’s te schieten. Zo hadden we ons zelf een beetje tijd gekocht.

Zo zie je maar dat je ook voor de fotoshoot geen uren nodig hebt. Natuurlijk – het is altijd fijn om meer tijd te hebben. Het duurt altijd even voordat je als bruidspaar los komt en het allemaal wat minder ongemakkelijk wordt. Zo heb je natuurlijk ook meer variatie in de foto’s, ook wat betreft de locatie. Maar in een korte tijd kunnen er ook absoluut leuke foto’s geschoten worden. Als fotograaf zijnde vind ik het ook wel een leuke uitdaging om in een korte tijd iets moois te maken. Roeien met de riemen die je hebt!

De waanzinnig mooie locatie was het oude stadhuis in Den Haag. Dit geeft de foto’s natuurlijk al meteen een flinke dosis charme.  Ook Stephanie’s gave jumpsuit, het mooie veldboeketje en alle stijlvol gekleden gasten maken het af. Die 2 uur vlogen voorbij!

 

CLOSE