MENU

Ben je ondernemer en op zoek naar portretten en sfeerbeelden om in te zetten voor je social media kanalen? Of heb je een winkel en wil je graag wat meer sfeerbeelden van je zaak? Misschien is je bedrijf toe aan een ‘rebranding’ en heb je nieuw fotomateriaal nodig. Dat is waar een ‘brandingshoot van pas komt. We bouwen samen een soort beeldbank op waarmee je genoeg foto’s krijgt om een tijdje mee vooruit te kunnen.

Je kunt bij me terecht voor o.a.:

  • Personal branding shoots – zakelijke portretten in een sfeervolle setting, om meer van jezelf aan je klanten te laten zien. Naast portretten ontvang je ook sfeerbeelden voor op je social media-kanalen. Geen stijve portretten, maar naast geposeerde ook spontane lifestylebeelden. En natuurlijk hoef je niet in pak, maar juist zoals jij bent.
  • Lifestyle beelden – een fotoshoot van je winkel of bedrijf, met of zonder mensen. Dit zijn vooral sfeerbeelden die gebruikt kunnen worden op een website of social media.
  • Productfotografie – sfeervolle foto’s van je producten voor op je portfolio, instagram, webshop etc.

Een personal branding shoot begint vanaf 395 euro excl. btw voor 2 uur fotograferen en 25 bewerkte beelden. Enkel portretfoto’s nodig? Een zakelijke portretshoot is vanaf 245 euro. Voor zakelijke fotografie heb ik ook een uurtarief. Neem contact met me op voor een offerte op maat voor een uitgebreidere sessie of één van de andere shoots. 

CLOSE