MENU

Leven in een bus – met VanVerhalen

Soms heb van die je mensen waarbij je altijd een beetje in het krijt staat. Florine en Thijs, de twee digitale nomaden achter VanVerhalen, zijn van die mensen. Ze leven in een bus en reizen zo de wereld over. Wellicht heb je mijn portfolio al bekeken en lijken deze twee je wel bekend voor te komen… Nou, dat klopt als een bus (see what I did there?)! Florine en Thijs waren de kennissen die me hebben gedwongen hun bruiloft te fotograferen – mijn allereerste bruiloft ooit. Dat is meteen de start geweest van mijn bedrijf, iets waar ik ze nog steeds heel dankbaar voor ben.

Het busleven #vanlife

Natuurlijk moet ik ze daarvoor af en toe nog een beetje voor bedanken. En hoe kan ik dat beter doen dan met een fotoshoot voor hun social media kanalen? Na hun bruiloft verkochten ze namelijk hun prachtig jaren 30-huis en werkten ze elk beetje vrije tijd aan hun bus Ren (the van). Je raadt natuurlijk al waar dit naar toe gaat – om vervolgens met hun bus de wereld over te reizen. Het past helemaal bij hoe ik ze ken: hippies, vrije denkers en vooral een tikkeltje gek maar ook vol enthousiasme en positiviteit.

Ze werkten in Australië in een wijngaard, in Duitsland om campingtoiletten te schrobben, trokken door Engeland om te WWOOF-en en werkten daarnaast ook nog even aan hun podcast en vegan kookcursussen. Als dat nog niet genoeg lijkt – dit is nog maar een kleine grijp uit hun repertoire.

Wellicht had je het al door – ik ben fan! Je volgt ze hier op Instagram en bezoekt hier hun website (met ja, foto’s van yours truly) . #vanlife

P.S. Een kleine kanttekening – de foto’s lijken in een blog van slechte kwaliteit, dit heb ik nog niet kunnen oplossen. Hopelijk kijk je hier een beetje doorheen 🙂

stel zit in deuropening bus en kijkt naar elkaar

Comments
Add Your Comment

CLOSE