MENU

Opruimen met Net Thuis

Van weinig dingen word ik gelukkiger – leuke klanten die je gewoon nóg een keer boeken. In dit geval betekende het dat ik Merel van Net Thuis weer eens voor mijn lens had.

Ditmaal had ze een prachtige nieuwe keuken, dus deze moest natuurlijk ook gefotografeerd worden. Als opruimcoach heeft ze niet alleen een heel netjes, maar ook een heel minimalistisch huis. Eigenlijk wel een beetje het tegenovergestelde qua inrichting als die van Maartje. Maar beiden is heerlijk om te fotograferen!

Want minimalistisch betekent niet dat het niet sfeervol is. Merel’s huis in hartje binnenstad van Den Bosch ademt warmte en authenticiteit uit. Dat zijn dingen die ik in een shoot ook vast probeer te leggen. Voor haar is het natuurlijk ook belangrijk dat de foto’s passen bij haar eigen stijl en persoonlijkheid. Maar bij zo’n fotogeniek huis als deze kan dat bijna niet mislukken.

Een kleine ererol voor kat Maki. Ondanks dat deze niet bij de opdracht hoorde fotografeer ik toch altijd graag iemands huisdier. Wellicht wordt het tijd voor een niche? 😉

Het resultaat van de vorige shoot zie je hier.


Merel vind je op Instagram en haar website.

Comments
Add Your Comment

CLOSE