MENU

Ontwerpster Maartje Adriana ken ik al héél lang, toch had ik haar nog nooit ontmoet. Hoe dat nou weer kan? Nou, door de wondere wereld van het internet natuurlijk. Superleuk dat we elkaar eindelijk konden ontmoeten toen ik haar interieur mocht fotograferen voor een kleurrijke binnenkijker voor Westwing.

Maartje ken ik altijd al niet anders dan één brok positiviteit, kleurrijk en extravagant. En ja hoor, zoals het een goede ontwerpster betaamt zie je dit natuurlijk helemaal terug in haar interieur. Haar creativiteit en eigenzinnigheid zie je in elke kamer, zelfs het toilet!

Naar eigen zeggen is haar stijl het beste te omschrijven als ‘kringloop chique’, een stijl waar ik me persoonlijk ook wel in kan vinden. Volgens haar is het belangrijk dat je spullen sentimentele waarden hebben, maar ook dat het best een beetje mag clashen. Als je meer wil lezen over haar stijl verwijs ik je graag door naar haar interview.

Maartje ontwerpt graag accessoires en sieraden, haar werk & webshop vind je op haar Instagram.

Voor nu laat ik de foto’s voor zich spreken, ik denk dat dat meer dan voldoende is. Laat het duidelijk zijn dat ik gek ben op detailshots en katten 😉

Comments
Add Your Comment

CLOSE