MENU

Thuis bij illustrator Agnes Loonstra

Erg blij werd ik toen Agnes me vroeg of ik haar wilde fotograferen voor haar website. Ik volgde haar namelijk al op Instagram en was al een tijdje fan van haar werk. Het leuke was ook nog eens dat ze dezelfde opleiding als ik had gedaan – illustratie op de AKV St. Joost in Den Bosch.

Zoals je wellicht al doorhad heeft zij uiteindelijk wel iets met haar opleiding gedaan 😉 Ze is daadwerkelijk illustrator geworden en heeft tijdens de eerste lockdown zelfs haar allereerste kinderboek uitgebracht – Sam de Wasbeer. Als afgestudeerd illustrator kan ik je zeggen dat een kinderboek een enorme mijlpaal is, iets waar veel illustratoren van dromen. Ik in ieder geval wel, toen ik nog studeerde.

Bij deze shoot besloten we om bij haar thuis af te spreken in plaats van haar atelier, omdat deze iets gezelliger was en ze eigenlijk toch altijd tekende op haar iPad. Haar huis was een ware snoepwinkel vol gezellige hoekjes en mooie vintage spullen. Dat past wel in mijn straatje – vaak hoor ik van mensen dat ze mijn foto’s een soort ‘vintage feel’ vinden hebben.

Een zeer charmante omgeving dus, met een nog charmantere Snoes de poes, die natuurlijk ook nog even op de foto moest. En laten we het model niet vergeten he. Gelukkig had ik veel ervaring met het fotograferen van roodharigen, dus dat kwam wel goed deze shoot. Superleuk om weer een creatieveling vast te mogen leggen!

Dit jaar boek je bij mij nog een branding shoot voor 275 euro (zie hier voor meer informatie), maar die prijzen gaan in het nieuwe jaar omhoog. Dus mocht je nog twijfelen, mail me en dan kunnen we een beetje sparren.

Comments
Add Your Comment

CLOSE