MENU

Trouwen in het Noordbrabants Museum

Zelf had ik geen flauw benul dat het mogelijk was om te trouwen in het prachtige Noordbrabants Museum, maar dankzij deze prachtige styled shoot kwam ik daar al gauw achter. Nou zie ik je het al denken, wat is nou weer een styled shoot? Goede vraag! Een styled shoot is eigenlijk het nabootsen van een bruiloft, een ultieme samenwerking van leveranciers zoals bloemisten, stylisten en visagie. Het is voor iedereen een mooi moment om portfolio uit te breiden en je beste werk te laten zien.

Normaliter doe ik geen styled shoots, omdat ze nog wel eens een vertekend beeld kunnen geven. Het zijn toch vaak modellen met ontzettend dure jurken en de meest uitbundige bloemen en dat is vaak niet realistisch. Maar heel eerlijk? Wel heel gaaf om eens vast te mogen leggen! Dit keer was ik last minute back-up voor Sanne van Pinxten en mocht ik spontaan onderdeel zijn van dit leuke team.

Als oud kunstacademiestudent was een shoot in een museum natuurlijk wel een droom die uitkwam. Het werd een mooi kleurrijk spektakel met een te gek team! Deze shoot is natuurlijk vooral ook een mooie showcase van hun prachtige werk. Neem vooral ook een kijkje op hun website die je hieronder vind.

Het was een prachtige dag en een plek waar ik nog wel vaker bruiloften zou vast willen leggen. Echte bruiloften dan wel te verstaan 😉

Team

Organisatie, concept & styling: To The Moon And Back
Bloemdesign & styling: Cosmos Flowers
Locatie: Het Noordbrabants Museum
Trouwjurk: Look Of Love Bridal
Pak: House Of Reza
Visagie: Bibi Peelen Visagie
Stationary: Studio Sproet
Ringen: Juwelier Rooyackers
Modellen: Kelly Kimberly & Rosco Cyrus

CLOSE