MENU

Klein trouwen in Den Bosch met korting

Er zijn al talloze blogs geschreven over klein en intiem trouwen, maar wat als je nu écht klein gaat trouwen? Even naar het stadskantoor voor een ceremonie in 10 minuten, met getuigen en jullie gezinnen. Het is toch wel een bijzondere dag, dus je kleedt je wel mooi aan en gaan daarna lekker een high tea nuttigen met jullie naasten.

Deze bruiloften zijn het naar mijn mening ook waard om vastgelegd te worden. Het is immers nog steeds een trouwdag! Helemaal als je daarna geen grotere bruiloft houdt, maar het alleen bij deze gelegenheid houdt. Zelf ben ik ook fan van deze bruiloften omdat het allemaal lekker gemoedelijk is en je juist met een korte tijd toch nog mooie beelden kan schieten.

Korting in Den Bosch

Daarom heb ik besloten om een speciaal pakket te maken voor mensen die trouwen in Den Bosch. Zelf woon ik namelijk in deze prachtige stad, maar liefst in de binnenstad. Het stadskantoor zit bijna om de hoek (okee, wellicht een paar hoeken) en na 18 jaar hier wonen weet ik alle fotogenieke plekjes op mijn duimpje. Dit soort dagen zijn ontzettend leuk! En eigenlijk zijn het geen dagen, maar vaak even een ochtend. Hierna duik ik snel weer mijn kantoor in om verder aan het werk te gaan, een fijne onderbreking van mijn werkdag.

Goed, hoe mijn dagen er dan uit zien is natuurlijk niet belangrijk! Hoe ziet die van jullie er dan uit? Hieronder lees je wat het pakket inhoudt:

Pakket Klein Trouwen Den Bosch

  • 475 euro voor 1,5 uur fotografie. Dit is genoeg voor de ceremonie, wat groepsfoto’s en een kleine shoot met jullie twee in de binnenstad.
  • Jullie trouwen op het stadskantoor, een ceremonie op het stadhuis valt onder het andere klein trouwen pakket.
  • Deze aanbieding geldt alleen voor de locatie in Den Bosch en is geldig van maandag t/m donderdag.
  • Jullie ontvangen de dag er na alvast 10 foto’s in een online galerij.
  • Ook komt er een mini-album (15x15cm, 6 spreads) bij en volgen alle digitale foto’s in een online galerij.
  • Jullie krijgen minimaal 75 zorgvuldig bewerkte foto’s op HR resolutie (geen watermerken en dat soort geintjes)
  • De trouwdag is in 2024.

Hoe lang de korting geldt? Nog geen flauw idee! Tot ik het beu ben 😉 Bekijk hieronder nog wat foto’s van een paar van deze bruiloften!

CLOSE