Trouwen
Ha, jullie gaan trouwen. Wat leuk! Nou zijn jullie natuurlijk op zoek naar een fotograaf die deze dag vastlegt. Is jullie je bruiloft creatief, in de natuur of zitten jullie vol leuke ideeën? Dan zijn jullie bij mij aan het goede adres!

Wat je kunt verwachten? Spontane, intuïtieve fotografie met een creatieve inbreng. Ik houd van een dromerig sfeertje, soms een beetje donker, maar vooral vaak licht en kleurrijk. Ik leg dingen vast en ga dan ook niet eeuwig Photoshoppen – what you see is what you get! Natuurlijk doe ik wel mijn best om alles zo mooi mogelijk vast te leggen, geen zorgen. Maar ik ben vooral goed in het vastleggen van de sfeer, van de spontane momenten, dingen die je zelf misschien wel helemaal gemist hebt. Als fotograaf zijnde zie je eigenlijk altijd overal wel een foto, wat dus betekent dat je niet stopt met kijken op zo’n dag. Genoeg materiaal om jullie mooie dag na te beleven dus!

Mijn prijzen beginnen van 950 euro, voor meer details zie de tarieven pagina. Gaan jullie naar het buitenland? Ik ga graag mee!

Nieuwsgierig geworden? Hieronder zie je een verzameling foto’s, of maak vrijblijvend een afspraak met me voor een kopje koffie voor een ontmoeting.

Ik neem ook boekingen voor 2019 aan.