Win Een Photoshoot…. Met Mij!

Vandaag ben ik jarig en wie jarig is trakteert, toch? Ik speel al een tijdje met het idee om meer foto’s van mensen te maken en het komt er maar niet echt van. Ook zit het idee van een soort photoshoot winactie al langer in mijn hoofd. Waarom niet al het goede met elkaar combineren?

Ik kan de intro wel langer houden, maar de boodschap lijkt me wel duidelijk. Ik ga voor het eerst een heuse winactie houden en ik verloot een photoshoot! Oh ja ik maak dan die foto’s he, laat ik dat er nog even bij zeggen. Ik vind het wel spannend, want wie zit hier nou eigenlijk op te wachten? Maar het leek me gewoon eens leuk en als er al 3 mensen meedoen ben ik al tevreden, ha. Ik wil graag iets leuks doen voor de blog, maar ook voor mijn portfolio. Hopelijk gaat dat lukken! Dus kijk vooral mee wat je kunt verwachten en wat je er voor moet doen. (Spoiler alert: niet zo heel veel.)

English: I’m doing a little competition where people can win a photoshoot with… *drumroll* me! But Dutch people only, obviously. Sorry guys!

Wat is het?
Een laagdrempelige fotoshoot met maximaal twee mensen, dus misschien wil je een paar mooie portretfoto’s van jezelf of een kleffe foto met je partner. Misschien heb je ook wel een blog en wil je graag een paar foto’s daarvoor. Het kan allemaal. We lopen een beetje door de stad waar ik voor jou de mooiste plekjes afspeur, misschien drinken we ergens een bakje koffie of zie ik een andere fotogenieke plek – er worden hoe dan ook foto’s gemaakt. Om het geheel voor mij ook nog enigszins rendabel te houden gaat dit wel om Den Bosch, de stad waarin ik woon. Woon/ben je max. 30 minuten treinen (denk aan Utrecht, Tilburg, Eindhoven) van mij vandaan dan kan ik ook nog naar jou toe komen, maar in Den Bosch weet ik natuurlijk wel een hoop fotogenieke plekjes. Misschien wil je wel iets heel anders dan wat ik normaal doe, wat er ook precies gaat gebeuren – het gaat altijd in overleg. Vertel me een beetje wat je voor ogen hebt en ik ga mijn best doen! Je kunt hier mijn portfolio bekijken en zien wat ik een beetje doe.

Je krijgt van mij sowieso 10 bewerkte foto’s die je dan ook voor alles mag gebruiken: Instagram, een leuke profielfoto voor op Facebook, een leuke print voor oma, je noemt het maar op. De originele krijg je ook uiteraard. Het enige wat ik er voor terugvraag is om de foto’s eventueel te gebruiken voor mijn portfolio en blog. En natuurlijk dat je meedoet aan de winactie!

Wat moet je doen?
Ha, nou komen we bij de actie zelf! Uiteraard moet je er nog wel even iets voor doen, maar niet al te veel hoor. Ik heb zelf namelijk ook een hekel aan winacties waar je een half uur mee bezig bent.
Wel wil ik graag dat je:
– Een comment achterlaat op deze blog (met e-mailadres!) met een korte reden waarom je graag zou willen winnen.
– Mijn Facebook pagina liked.
– Dit hoeft niet maar levert wel bonuspunten op: het bericht op de Facebook pagina deelt! (Die vind je daar, want ik ben heel handig op vakantie als dit online komt en moet dus alles van tevoren inplannen…)

Je kunt meedoen t/m 25 maart, in de dagen daarna kies ik een winnaar uit en krijgt diegene een mailtje in zijn/haar inbox.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Ik ben precies op vakantie als deze post online komt, dus als ik niet meteen reageer – het ligt mij, niet aan jou! ;)

Ik doe zowel cliché zwangerschapsfoto’s als artsy emoportretjes. Wat jij wil!

Dus ook poezen!

Follow:

44 Comments

 1. March 9, 2017 / 08:51

  Gefeliciteerd Angelica! En leuke actie! Ik volg je al op facebook, dus yeah!

 2. Sanne
  March 9, 2017 / 09:29

  Super toffe actie! Ik zou super graag mooie foto’s in Utrecht maken ❤️❤️

 3. Sam
  March 9, 2017 / 10:08

  Gefeliciteerd!! Lijkt me erg leuk om eindelijk eens leuke foto’s van mezelf te hebben :). Liefs!

 4. March 9, 2017 / 10:17

  Hi Angelica, ik zie je actie via Lydia – ik kende je nog niet, maar je foto’s zijn prachtig! Ik wil heel graag je fotoshoot winnen.

  Ik heb heel weinig mooie foto’s van mezelf en van mij en mijn zoontje. Ik ben heel lang heel ongelukkig geweest met mijn uiterlijk (ik ben heel erg dik) en daardoor vermijd ik foto’s. Laatst realiseerde ik me dat ik daardoor ook heel weinig met mijn kind op de foto sta, alsof ik er niet ben…

  Ik kruip steeds meer uit mijn schulp, en zou dat dolgraag vieren met een paar van jouw prachtige foto’s. Zo kan ik laten zien dat ik blij ben dat ik er ben, en dat ik moeder ben van de liefste mooiste jongen van de wereld.

  Mijn emailadres is froukjehenstra apestaartje gmail punt com

 5. Kaatje
  March 9, 2017 / 10:54

  Wooohooooo gefelicitaart !!!!! Leuke actie en voor zo een leuke actie zou ik met plezier tot den bosch komen ;). Één van de redenen waarom ik zou willen winnen —> Ik heb sowieso weinig leuke foto’s van mezelf die geen selfie zijn! Ik ben de cliche ik neem wel de foto’s dus sta er nooit op persoon ;)

 6. daisy
  March 9, 2017 / 11:06

  Gefeliciteerd awesome dame!

  Ik ga mee doen omdat altijd net doe alsof ik leuke foto’s van mezelf heb maar eigenlijk heb ik dat dus niet en ik wil dat wel natuurlijk.
  Ik heb geen coolere of betere reden dus dit berichtje word er ook niet beter op :p

  X Daisy

 7. March 9, 2017 / 11:27

  Jaaa, dit vind ik echt heel leuk. Je kan zulke goede foto’s maken, dus daar moet je echt wel meer mee ga doen. Ik doe dit eigenlijk nooit, maar ik zou best wel een fotoshoot van jou willen winnen. Op FB volg ik je al, dus bij deze: ik doe graag mee :)

  • March 9, 2017 / 11:28

   EN OMG: GEFELICITEEEEERD MET JE VERJAARDAG!!

  • Marleen
   March 9, 2017 / 11:33

   Pick Mylène!!! ????????

 8. Djana
  March 9, 2017 / 12:10

  Gefeliciteerd en wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee voor de kleffe foto’s samen met mijn partner ;-) we hebben wel eens in het bos foto’s gemaakt samen, maar dat was met een statief en afstandsbediening, dus dat kan stukken gemakkelijker! Ik kende je nog niet, maar ben blij dat dit in mijn timeline voorbij kwam want je foto’s zijn heel mooi. Ik stimuleer je dus graag om meer portretten te gaan maken ;-)

 9. March 9, 2017 / 12:29

  Jajajaaaaa natuurlijk wil ik een fotoshoot door jou winnen! Ik likete je al op Facebook en zal het bericht ook even delen.

  En natuurlijk: gefeliciteerd én een fijne vakantie!

 10. Stefanie
  March 9, 2017 / 12:41

  ????hieperdepiep ????????‍♀️

  Je zou m’n oma’s (en mij en de rest van de familie) heel blij maken met een leuke invulling voor de fotolijstjes!

  • Stefanie
   March 9, 2017 / 12:42

   En ik m’n best doen op leuke emoticons…ach, die vraagtekens en uitroepteken hebben ook wel iets ;)

 11. March 9, 2017 / 12:43

  Allereerst natuurlijk: gefeliciteeeerd met je verjaardag <3. Dat je maar een hele mooie dag mag hebben! Heerlijk hoor, vieren terwijl je op vakantie bent :). En jaaa, ik wil super graag meedoen aan deze actie! Want wat maak je toch een prachtige, prachtige foto's <3. En daarom zou ik maar al te graag een dagje model willen staan! Het lijkt me ook heel inspirerend om eens gefotografeerd te worden, als fotograaf zijnde – ik denk dat ik er nog zoveel van kan leren! Fijn, een dagje ideeën uitwisselen. En ten slotte lijkt het me natuurlijk ook gewoon super gezellig. Yesss! Ik volg je op Facebook :)!

 12. March 9, 2017 / 13:05

  Wat een leuke blog schrijf je, en wat een leuke actie!

  Natuurlijk gefeliciteerd met je verjaardag…

  Het lijkt mij heel erg leuk om een fotoshoot te hebben in Den Bosch, ik vindt dat zo’n kei gave stad! En of dat nu van mij alleen wordt of misschien samen met mijn dochter, dat weet ik nog niet haha…

 13. March 9, 2017 / 13:28

  Jeej gefeliciteerd met je verjaardag!! Hopelijk heb je een toffe reis achter de rug :)
  Wat leeeeuk dat je dit gaat doen! Normaal hou ik niet zo van meedoen met winacties maar deze lijkt me zo tof om te winnen, omdat ik je fotostijl zó mooi vind. En Den Bosch is ook nog eens lekker dichtbij :) Lijkt me leuk om avontuurlijke foto’s te laten maken van mij en mijn vriend, slecht dat ik die eigenlijk nog niet heb, behalve vanaf een statief hihi.. Dus ik doe een poging en doe mee! :D marion_zutphen@hotmail.com

 14. March 9, 2017 / 13:39

  Gefeliciteerd!
  Normaal doe ik niet zo gauw mee aan zulke acties, maar op de een of andere manier trok het dit keer wel mijn aandacht. Ik ben zelf ook fotograaf en actief met diverse andere projecten waarvoor ik een mooie portretfoto erg goed zou kunnen gebruiken. Daarnaast is het zeker interessant om eens aan de andere kant van de lens te staan, en ervaringen en ideeën uit te wisselen.
  Maar bij verjaardagen horen ook cadeautjes! En jij hebt in je titel (on)bewust gekozen voor “een fotoshoot MET mij”, daarom zou ik, als ik de traktatie win, letterlijk een fotoshoot met jou willen doen. Als cadeau wil ik diezelfde dag jou portretteren om zo allebei meer te oefenen met het foto’s van (onbekende) mensen maken. Onder dezelfde voorwaarden, en in Den Bosch is prima, mooie stad! Wie weet wat daar voor mooie plaatjes uit komen :)

 15. Vaness
  March 9, 2017 / 17:14

  Wil ik! Omdat ik stiekem fotoshoots heel leuk vind en nieuwsgierig ben hoe ik in de Angelica-aesthetic pas :3 kiwilionesz[at]hotmail.com

 16. Hester
  March 9, 2017 / 17:46

  1. Gefeliciteerd!! Heb een fijne dag.
  2. Ik doe heel graag mee. Hiephoi leuke arty foto’s en gezelligheid.
  3. Facebook like: check.
  4. Geniet van je vakantie!

 17. March 9, 2017 / 19:56

  Gefeliciteerd Angélica! Ik hoop dat je een hele fijne dag hebt met vrienden, familie, planten ;), taart en verjaardagsknuffels! En ha, wie wil er nou niet een fotoshoot met jou. Jij maakt zulke prachtige foto’s! Echt waar, ik vind ze zo mooi altijd. Lijkt me wel duidelijk dat ik meedoe aan je winactie he?! Fijne avond nog. X

  • March 9, 2017 / 19:58

   en je bent op vakantie dus misschien niet helemaal in het bezit van ‘familie’ daar, maar daar krijg je vast knuffels van als je terug bent!

 18. Mirthe
  March 9, 2017 / 21:08

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee met de winactie, ik zou graag een leuke professionele foto van mezelf willen :)
  Doe jij trouwens ook fotoshoots tegen betaling? Mijn moeder wil heel graag een mooie foto van ons gezin, heeft ze het al jaren over, maar mijn zusje en ik willen absoluut niet zo’n onnatuurlijke greenscreen shoot dus het komt er nog niet echt van. Maar ik vind jouw fotografiestijl heel mooi en naturel en het zou wel een heel leuk cadeautje zijn om aan m’n moeder te geven!

 19. March 9, 2017 / 21:57

  ~* Happy capy birthday!! *~
  Waarom ik zou willen winnen? Omdat ik ondertussen wel door heb wat voor prachtige foto’s je maakt, zo’n leuke stijl! En het lijkt me fijn om eens foto’s te hebben waar ik trots op ben – en die ik ook voor professionele doeleinden kan gebruiken (i.p.v. een of andere gare selfie :p).

 20. March 9, 2017 / 22:44

  Gefeliciteerd! Leuk hoor, ik zag je fotos van Lydia de Leeuw al eerder. Ik zou heel graag een fotoshoot winnen omdat ik graag een aantal aansprekende foto’s wil voor op mijn website (ik ben freelance webdeveloper). Ik zie trouwens dat je site op mobiel niet helemaal lekker werkt, als ik je daar bij kan helpen dan mag je me ook mailen!

 21. Danielle
  March 9, 2017 / 23:26

  Ik zou graag eens echt mooie foto’s van mijzelf willen, omdat ik zeker weet dat jij mij zo op de foto kan zetten dat ik volledig mezelf ben en daardoor ook op een andere manier naar mijzelf zal kijken :) En je maakt gewoon fantastisch mooie foto’s!

 22. Ulco
  March 10, 2017 / 03:32

  Hey, ik zie deze net voorbij komen door een gezamenlijke vriendin :) Ik zou graag een photoshoot winnen, wil al een tijdje de persoon die ik nu ben in beelden vastleggen, voor you know, later als ik kinderen heb dat ik kan zeggen; dit was jullie vader 20 jaar geleden ;). Wat een heerlijke mix van foto’s op je portfolio pagina, als ik zo op de foto kom haha, dan kan ik wel een paar nieuwe profielfoto’s gebruiken. Oh en ik ben van plan dreads te nemen, een (soort van) point of no return wat hoofdhaar trend betreft, voor ik weer ga reizen, dus dan zou het te laat zijn. Groetjes, en fijne vakantie nog :)

 23. March 10, 2017 / 09:23

  Hey gefeliciteerd! Ik doe heel graag mee aan de winactie, want ik kan wel eens eindelijke goede, en mooie foto’s gebruiken om nieuw leven in mijn social media en blog te plaatsen! (En voor op facebook natuurlijk aangezien mijn opa en oma al eeuwig mijn facebook zitten te stalken totdat ik er ooit eens nieuwe foto’s op zet, lol)
  En aangezien jouw fotografie stijl toch iets anders dan wat ik zelf / de mensen die ik ken fotografeer, lijkt het mij super tof om eens iets nieuws uit te proberen!
  Ook nog heel veel plezier op vakantie trouwens! x :-)
  demi.blogspot@hotmail.nl

  • March 10, 2017 / 09:23

   Oh en ik had je facebook pagina geliked! :-)

 24. Froukje
  March 10, 2017 / 09:33

  Dat is gek, ik had heel enthousiast gereageerd hier gisteren en nu is mijn post weg!

  Ik zou dus heel graag winnen, ik kende je nog niet maar hoorde van je via Lydia en vind de foto’s echt prachtig!

  Omdat ik me de afgelopen jaren veel ‘verstopt’ heb voor de camera omdat ik erg ongelukkig was met mezelf heb ik erg weinig mooie foto’s van mijzelf en ook van mijzelf met mijn zoontje (nu 2 jaar).

  Inmiddels ben ik klaar om uit mijn schulp te kruipen en ik zou graag vieren dat ik er ben en dat ik mama ben van de tofste peuter op aarde met een paar van jouw prachtige foto’s.

  • Angélica
   Author
   March 11, 2017 / 16:09

   Ha Froukje! Je comment is niet weg hoor, maar ik moest em nog ‘goedkeuren’. Aangezien ik op vakantie was heb ik dat wel geprobeerd op mijn iPad maar dat gaat dus altijd verkeerd haha. Maar no worries! Hij staat er nog :)

   • Froukje
    March 12, 2017 / 11:18

    Oh nu dubbel dus inderdaad… sorry! Hoop dat je een leuke vakantie hebt gehad!

 25. March 10, 2017 / 19:57

  Yay, gefeliciteerd! Wat een onwijs leuke winactie! Ik doe graag mee. (Ik had je Facebook al geliked.) Liefs

 26. March 11, 2017 / 17:38

  Oooh nog gefeliciteerd! :D Superleuke actie! Ik vind jouw foto’s altijd ontzettend mooi, dus ik doe graag mee. Zou het sowieso leuk vinden om eens zulke ‘echte’ (haha) foto’s van mezelf te hebben, en ik kan ze ook goed gebruiken voor mijn blog, want die ik nu gebruik komen echt uit de prehistorie. Anyway, ik heb je ook geliked op FB!

 27. March 11, 2017 / 18:07

  First things first; gefeliciteeerd jij! En omigado JA. Ik doe heul graag mee, want je maakt de mooiste foto’s en het lijkt me een hele eer als ik (hoe awkward ik ook ben) voor je camera zou mogen staan. <3

 28. Maud
  March 12, 2017 / 09:06

  Hela hola, ik zou dolgraagjes willen winnen omdat ik al heel lang een fotoshoot zou willen doen om “mijzelf te vieren”, zeg maar. Je hebt een beetje vanaf de zijlijn meegekregen wellicht en ik zou gewoon graag mezelf trots en op een mooie manier vast willen leggen. Dat kan wellicht een uitdaging zijn want ik ben behoorlijk on-fotogeniek :’) YAY

  • Maud
   March 12, 2017 / 09:06

   Also ik vind je werk natuurlijk al jaren fantastico en original artwork by anyone I admire is looove.

 29. March 12, 2017 / 18:01

  Oehhh wat een toffe en leuke actie! Lijkt me super om te winnen.. Waarom? Ik wil heel graag nieuwe foto’s voor m’n social media profielen en m’n blog. Mijn vriend maakt meestal foto’s van me (op reis voornamelijk), maar helaas krijgt hij me nooit echt op m’n voordeligst op de foto, als je snapt wat ik bedoel ;-) Maar als ik jouw foto’s zie… waaauw, heel mooi!

 30. March 16, 2017 / 15:17

  Gefeliciteerd en yay voor professioneel groeien als fotograaf! Heel veel succes! Ik hoop echt dat je hier snel je baan van kan maken wat je foto’s zijn geweldig.

  Dus… ik zou graag willen winnen omdat ik je foto’s prachtig vind :). En het lijkt me gezellig.

 31. Juna
  March 16, 2017 / 17:52

  Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een fijne vakantie hebt gehad en weer prachtige foto’s hebt gemaakt. Wat een superleuke manier om je verjaardag te vieren met ons op deze manier. Ik vind je stijl van fotograferen uniek en vind het geweldig hoe je zo’n mysterieuze, dromerige sfeer neer kan zetten met je portretten. Dat is ook terug te zien aan de vele reacties die je al gekregen hebt denk ik, je hoeft echt niet zo bescheiden te zijn :-)
  Het klinkt misschien gek, maar ik zou de fotoshoot willen winnen, omdat ik me op dit moment zo ontzettend gelukkig voel met mezelf, mijn relaties en mijn leven. Ik zou het heel fijn vinden om de manier zoals ik me nu voel en zoals ik nu ben, vastgelegd te zien in de prachtige foto’s die jij maakt om dit gevoel altijd te kunnen herinneren. Ik woon in Maastricht, maar zou het geen probleem vinden om naar Den Bosch te komen. Ik heb je facebook ook geliket!

 32. March 20, 2017 / 09:40

  Wat een toffe actie Angélica! Je maakt altijd zulke mooie foto’s, maar ik herken het wel dat het er soms te weinig van komt om mensen te fotograferen…meer dan snelle kiekjes op een verjaardag dan.
  Waarom ik mee wil doen met de actie? Ik heb momenteel geen werk en wil graag een creatieve slag maken: meer met fotografie, vormgeving en illustreren doen. Het zou echt tof zijn om mooie, een beetje artistieke portretfoto’s van mezelf te hebben om mezelf te verkopen haha. Jouw stijl spreekt me heel erg aan, en je liefde voor botanische tuinen deel ik ook. Ik maak niet zulke mooie zelfportretten als jij doet….
  En hé je hebt echt al meer dan drie reacties hoor!

 33. March 20, 2017 / 17:11

  Oh, wat een lief idee! Ik zou graag mee willen dingen naar de prijs, natuurlijk! Eerst dat ik dacht mijn reden was omdat ik gewoon helemaal geen leuke foto’s van mezelf heb (en om eerlijk te zijn wil het 21-eeuwse kind in mij wil ook gewoon een paar prachtexemplaren voor op social media/Linked-In om mezelf een beetje te presenteren) en omdat ik niet bijster fotogeniek ben (mag je eigenlijk niet zeggen he?).
  Maar toen bedacht ik dat er eigenlijk een andere reden is: ik vind het jammer dat ik geen foto’s heb die echt uitstralen wat ik zou wíllen dat ze uitstralen, die representatief zijn voor mijn persoonlijkheid en hobbys en hoe ik in het leven sta. En het lijkt me fijn om zoiets te hebben om later terug te kijken en te denken ‘zo zag ik eruit, zo was ik en zo voelde ik me als 27-jarige’. Dus in plaats van een prachtig fotogeniek portret zou ik misschien nog liever mooie, ongeforceerde foto’s willen hebben die mij laten zien zoals ik ben.

 34. March 22, 2017 / 21:35

  Ontzettende spuit elf, maar nog gefeliciteerd met je verjaardag! Beter laat dan nooit toch?
  Ik doe graag mee. Ik zou de foto’s graag op mijn blog gebruiken enzo. Nu staat er halfslachtige selfie op, dat moet beter en professioneler kunnen natuurlijk.
  Ik word altijd heel ongemakkelijk als mijn vriend foto’s van mij maakt, dus het zou fijn zijn als jij dat een keer zou doen ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *