Weekoverzicht 6 – Wa is ut heet

De titel van dit weekoverzicht is geïnspireerd door een wanstaltig carnavalsnummer wat ik al de hele week in mijn hoofd heb. JOEPIE. Ik wil graag even benadrukken dat ik een hekel heb aan carnaval, trouwens.

Maar dat het deze week gloedje heet was, dat kunnen we niet ontkennen natuurlijk. Het was ook wel een vrij luie week, maar dat was niet erg. Door het weer kreeg ik echt meteen een ‘zomervakantie’ gevoel. Hebben jullie dat ook?

Goed, misschien komt het ook omdat ik dit typ vanuit bed, met een ventilator op me gericht. De slaapkamer is al gauw de koelste ruimte in mijn huis, want na 2 uur staat daar geen zon meer op en gaat dat naar de rest van het huis.

Dus, een lekker kort weekoverzichtje, ook wel eens fijn toch? Lees mee lees mee ;)Zomer

Donderdag was de fijnste dag deze week. Samen met 2 vriendinnen ging ik naar het ‘strand’, oftewel een klein strandje ergens in een gehucht een half uurtje fietsen verderop. Het was heerlijk! Lekker zwemmen, het was er rustig en ik kon heerlijk lezen in het water. Genieten! Aan het einde van de dag frietjes eten en weer op de fiets naar huis, waar ik heerlijk rozig onder de douche kroop en al gauw in bed. Gnieten :)Wat deed ik?

Deze week werkte ik 3 dagen, dit was op een ochtend het uitzicht toen ik net opstond voor een opstartdienst. Prachtig! (Ik twijfel wel eens dit soort foto’s te plaatsen, omdat mijn uitzicht zo herkenbaar is. Maar mijn adres is door mijn kvk-registratie toch zo online te vinden, dus tjah… En ondertussen heeft het weinig zin denk ik, want heb al zoveel foto’s geplaatst ;))

Ik dronk weer koffie natuurlijk en maakte mijn vlog af! Mocht je het gemist hebben, dan kun je ‘m hier bekijken :) Met 40 views bijna mijn meest bekeken filmpje op YouTube ooit ;) Wel jammer dat 1080HD tegenwoordig geen HD kwaliteit meer is, mmm. Terwijl ik dit typ besef ik me dat ik ‘m nog niet heb gedeeld op instagram, maar dat wel eens moet gaan doen. Vind ik best spannend trouwens. Vind het toch heel wat om zo in de schijnwerpers te staan… niet helemaal mijn ding. (Ik zie je denken: maar wat is dit dan?? Ja geen idee, waarom blog ik eigenlijk over mijzelf?!)

Veel ijskoffie dronk ik ook, twee keer bij Bloem, een leuk tentje hier in Den Bosch :) Besef me nu ineens dat ik vooral heel veel eet & drink-foto’s heb in dit verslag, oeps!

Veel eten op het balkon en lichte biertjes. Die radler met gember vind ik echt superlekker! En het Kalimerobiertje was ook lekker. Ik at wel weer pizza (ja sorry, ik kan het toch niet laten. Daar hoef ik geen sorry voor te zeggen natuurlijk, maar ik heb wel last van ‘after-lockdown-kilo’s’ en wil niet meer zo vet eten!) maar maakte ook deze wraps met vissticks. Superlekker recept! Sinds de lockdown gebruik ik de AH app voor zelfscannen en het maken van lijstjes, waarom deed ik dat niet eerder? Als je dan een recept van AH maakt, kun je zo in 1x alles op je lijstje laten zetten. Ideaal!

Ik at ook veel ijsjes EN ik keek na 10 jaar weer eens The Matrix! Die stond op Netflix en had wel weer eens zin in een old school film. Goed, hij is een beetje fout met die brilletjes (die nu weer hip zijn!) en al die foute leren pakkies, maar ik vond het nog steeds een hele vette film eigenlijk. Hij boeide me nog steeds van begin tot eind :)

& Ik shop een nieuwe hittegolfoutfit. Ik denk dat ik al 10 jaar geen shorts meer aan heb gehad, maar deze zijn lekker luchtig, toch leuk met die strik en hebben diepe zakken. Fan!

Mmm veel foto’s van mijn benen wel he, haha. Ik lees deze week het boek In Dromen Lieg Je Niet, wat gaat over een rechtszaak over een schoolmassamoord. Interessant!

En ik sport braaf 3x per week. Met dit weer, hoor ik je denken? Ja want airco!!Verder…

 • Vertelde ‘mijn’ bruid Sanne over haar bruidskapsel en hoe ze haar haar niet meer wast op Linda.nl. Met mijn foto er bij natuurlijk, leuk!
 • En werd ‘mijn’ opruimcoach ;) Merel geïnterviewd door Merel van de Groene Meisjes. Ook leuk!
 • Reageerde ik weer op een heel leuk huisje, maar sta ik op dit moment 60e, dus dat gaat ‘m weer niet worden. Denk dat het nog wel jaren gaat duren voordat ik kan verhuizen, maar goed, de timing is misschien ook niet goed. En ik zag op Google Maps dat er een speeltuin naast mijn huis lag, dus het is vast beter zo, toch? ;)

Komende week

Ga ik een paar dagen naar mijn ouders om in de tuin te chillen, werk ik maar 2 dagen (nog even!) en heb ik verder eigenlijk heel weinig gepland staan. Helemaal prima.

Follow:
Share:

6 Comments

 1. August 10, 2020 / 09:22

  Fijn overzichtje! Godzijdank ken ik dat carnavalsliedje niet, anders had ik ‘m geheid ook in mijn hoofd gehad ;-). En ik vind je bikini zo leuk en die eerste foto echt prachig!

  • Angélica
   Author
   August 10, 2020 / 17:36

   Dankjewel! :D Hahaha ja verschrikkelijk nummer he?? Man man man…

 2. August 10, 2020 / 12:18

  Ziet er uit als een heerlijke week! Goeie foodfoto’s ook, nomnom. Het boek klinkt interessant, die zet ik op mn leeslijst. Ik lees nu ‘everything I know about love’ van Dolly Alderton en die is lekker herkenbaar voor onze oma-generatie van msn’ers 😉 aanrader!

  • August 10, 2020 / 12:19

   Ooh ik lees nu de omschrijving van het boek en ik heb de serie hiervan gezien op Netflix! Quicksand heet ie, super mooi.

   • Angélica
    Author
    August 10, 2020 / 17:35

    Oh dat is idd de Engelse titel van het boek (zag ik gisteren), wist niet dat er ook een serie over was! Ik ga ‘m kijken :)

  • Angélica
   Author
   August 10, 2020 / 17:35

   Ohh deze klinkt leuk, ik ga eens kijken, thanks :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?