The West Highland Line

  
Vandaag zat ik in een trein van Glasgow naar het westen van Schotland: the West Highland Line. Misschien herinner je je nog wel dat deze een tijdje terug op mijn bucketlist stond? Die kan ik na vandaag dus mooi afstrepen! Door de prachtige herfstkleuren was het nog mooier dan ik ooit had durven dromen en deze foto’s doen het dan ook echt geen eer aan! Maar ik wilde toch een beetje met jullie delen. Het was epischer dan episch, echt. Zo. Mooi. 

Ik begon in Glasgow en eindigde in het vissersdorpje Mallaig. Uiteindelijk ging ik weer terug naar Fort William, waar ik nu verblijf! Een uitgebreide post over deze treinrit komt later nog!!

Wees gewaarschuwd: heel veel (grote!) foto’s! 

English: Today I went on the most epic train journey ever: the West Highland Line. You might remember it being on my bucketlist, which I can now cross off! I was in awe the entire 5 hours! Here are a few (hundred) pictures that will never ever do it justice.  

I started my journey in Glasgow, ended up in Mallaig, a tiny (!!) fisherman’s village and then went back to Fort William, where I am now :)


P.S. If I don’t react to your comment or approve it, it’s because the wordpress app is kinda buggy, sorry!

  
  
   
   
   

    
    
   
   
    
  
Yep, the bridge to Hogwarts! 

       

    
   

Follow:

4 Comments

 1. November 6, 2015 / 06:53

  Wow, wat prachtig! Zulke mooie, warme herfstkleuren. En hele mooie foto’s ook. Wat een leuke huisjes – die lavendelblauw geschilderde <3.

  • Angélica
   Author
   November 14, 2015 / 23:29

   Jaaa het was echt heel mooi! Die huisjes zijn echt geweldig ja, ik wil er ook zo 1!

 2. November 10, 2015 / 10:23

  WAUW wat mooi! Sinds mijn terugkeer uit Edinburgh afgelopen vrijdag ben ik verliefd op Schotland hihi. Londen vond ik altijd leuk, maar na het zien van Edinburgh! Zo gezellig, leuke Schotse mensen, prachtige stad, mooie natuur. AHH! Ik wil terug (: Snap nu zeker dat jij zo ongeveer in ‘heaven’ moet zijn. Want wow wat een prachtige foto’s! Kan ook niet wachten om zelf naar Isle of Skye te gaan en meer te zien van Schotland. :D Voor nu vergaap ik mij wel aan jouw foto’s ;)

  • Angélica
   Author
   November 14, 2015 / 23:30

   Haha snap ik, ik was ook meteen verliefd op Edinburgh toen ik daar voor het eerst was. Dit was inderdaad echt een droomtrip, Schotland heeft nog zoveel meer te bieden dan alleen Edinburgh! Al blijft dat voor mij zeker nog de mooiste stad die ik tot nu toe gezien heb. Prachtig! Ik ben benieuwd naar jouw foto’s :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?