The Streetfood Club – Instagram hemel in Utrecht

The Streetfood Club in Utrecht

Utrecht’s nieuwste hotspot heb je waarschijnlijk al meerdere keren op het internet voorbij zien komen – The Streetfood Club is hot! En geheel terecht als je het mij vraagt, want dit nieuwe restaurant is echt een plaatje om te zien. De Instagram hemel zoals ik het al in de titel noemde. Ik zie je al denken: “Is dat niet wat overdreven?” Nou… nee! Het is een prachtig restaurant met een verschillend interieur in elke kamer. De kleuren groen en roze zijn wel de belangrijkste tinten en dankzij de verzameling planten zou deze tent niet mistaan op de @plantsonpink Instagram. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de grote rotan stoel, de velvet kuipstoeltjes, de knalroze muren, die opgezette pauw… Ik geloof oprecht dat ze dit restaurant dusdanig in hebben gericht dat mensen hier vooral naartoe komen om hun Instagram grid wat op te fleuren.

“Dit nieuwe restaurant is echt een plaatje om te zien. De Instagram hemel zoals ik het al in de titel noemde.”


Genoeg gekird over het oh zo prachtige interieur – hoe is het eten eigenlijk? Om eerlijk te zijn had ik niet heel hoge verwachtingen. Ik las al op andere blogs dat je lang moest wachten op een tafeltje en dat het eten erg duur was. Dat zou ook eigenlijk niet zo gek zijn, want je zou eigenlijk verwachten dat ze zich vooral op het interieur gefocust hebben. Maar niets bleek minder waar! Wij gingen rond lunchtijd en konden met gemak een plekje bemachtigen. Het eten was divers, maar de kaart was niet al te overweldigend. Het is misschien een eurootje duurder dan gemiddeld, maar absoluut niet zo overpriced als ik het verwacht had. Daarbij was het eten ook nog lekker en hoefden we ook niet al te lang te wachten, ook al was het druk. Ik at een lekkere avocado toast en een vriend van me at er spinaziepannenkoeken met geitenkaas. Daarbij dronken we nog een cold brew koffie met chili die ook zeker lekker was. Verder kun je hier ook terecht voor avondeten of cocktails – the Streetfood Club is elke dag tot in de nacht open.

Hieronder volgt nog een kleine sfeerimpressie, met een kleine disclaimer: de slechte kwaliteit foto’s is te wijten aan mijn iPhone. Normaal zou ik naar zo’n plek wel mijn camera meenemen, maar na wat getwijfel besloot ik die die dag thuis te laten. Achteraf gezien had ik natuurlijk wel een beetje spijt, maar ach, alleen maar een goed excuus om weer een keer terug te gaan, toch? ;)

The Streetfood Club in Utrecht

The Streetfood Club in Utrecht

The Streetfood Club in Utrecht

Onze avocado toast en spinaziepannenkoeken waren heel goed weg te krijgen!

The Streetfood Club in Utrecht


The Streetfood Club in Utrecht

Het restaurant is gevestigd in een prachtig oud pand, wat een waanzinnig mooi glazen plafond! De kleuren roze en groen lijken de themakleuren te zijn.

The Streetfood Club in Utrecht

the Streetfood Club
Janskerkhof 9, Utrecht
Zondag t/m Vrijdag // 10:00 – 01:00
Zaterdag & Zondag // 10:00 – 02:00

Follow:

2 Comments

  1. May 14, 2018 / 12:19

    Jaa, het is zo mooi ingericht! En ik vond het eten ook erg lekker, mocht je nog een keer terug gaan, dan zijn de pompoenwentelteefjes ook zeker een aanrader.

  2. May 16, 2018 / 11:52

    TERING wat is dit mooi!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?