Nieuwe website + Hoi!

Ha, daar ben ik weer! Het is ondertussen alweer maanden geleden dat ik hier iets plaatste en ik moet zeggen – ik mis het wel een beetje. In Januari onderging ik een behandeling waardoor ik een paar dagen in het ziekenhuis lag en nog weken aan het herstellen was. Weinig inspirerends om over te bloggen dus. Ik merkte ook dat het vooruitzicht van die behandeling me een beetje lamgeslagen had, ik kreeg simpelweg weinig meer uit mijn vingers.

Maar! Nu is alles achter de rug en ben ik weken bezig geweest met mijn nieuwe portfoliosite. Deze kun je hier bekijken! Laat vooral ook even zien aan je nicht die gaat trouwen of je oom die een nieuwe foto nodig heeft he ;)

Waar ik heen wil met deze blog? Nou, ik wil nog wel graag maandupdates blijven plaatsen. Die vind ik zelf immers zo fijn om terug te lezen. En binnenkort ga ik weer op vakantie, dus dan heb ik ook weer eens iets interessants te vertellen. Blogs over fotoshoots e.d. komen tegenwoordig op mijn nieuwe site (waar bloglovin al van heeft besloten dat dit nu mijn standaard blog is, zucht.) Maar wellicht plaats ik die gewoon dubbel!

Zo, het voelt vooral ook wel eens fijn om zomaar iets te typen, zonder me druk te hoeven te maken over SEO ;) Tot hopelijk snel weer!

Follow:
Share:

3 Comments

  1. March 27, 2019 / 21:54

    Leuk, ik heb nu al zin in je blogjes!

  2. March 28, 2019 / 07:42

    Ah wat leuk ik ben erg benieuwd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?