Modellen gezocht!

Ja je leest het goed, ik zoek modellen die voor mijn camera willen staan. Analoge camera welteverstaan, want zoals ik al schreef in mijn maandoverzicht wil ik eigenlijk wat meer gaan experimenteren. Ik wil me dit jaar sowieso wat meer verdiepen in de analoge fotografie, gewoon, om het spannend te houden. Omdat ik voorlopig pas aan het einde van de maand een opdracht heb waarbij ik eventueel een beetje analoog zou kunnen fotograferen, leek het me wel leuk om eens een oproepje te doen. Een echte, niet iets tussen neus en lip door.


Wat is de bedoeling?

Ik ben op zoek naar mensen van wie ik een portret mag maken met een analoge camera. Dat wil dus zeggen dat het even kan duren voordat je de resultaten te zien krijgt. Ik neem ook gewoon mijn digitale camera mee voor een paar foto’s, voor het geval de analoge foto’s zouden mislukken. Het gaat dus vooral om portretten, maar wie weet waardoor ik op dat moment geïnspireerd word ;) Ik wil graag weer wat meer artistiekere foto’s maken maar ook gewoon normale portretten die je bijvoorbeeld kunt gebruiken als profielfoto of op je cv. Misschien heb je wel een blog en vind je het leuk om bijvoorbeeld een outfitshoot te doen? Dat kan ook! Of misschien ben je ook fotograaf en wil je een foto voor op je site (dan doen we een ruil ;))
Ik wil eigenlijk gewoon heel graag (analoog) fotograferen, als ik maar een paar portretten mag maken.


Wat ik van je verwacht?

Eigenlijk niet zoveel. Je hoeft natuurlijk geen ervaring te hebben met voor de camera te staan. Aangezien dit vooral is om me even uit de sleur te helpen en weer geïnspireerd te raken, vraag ik er ook geen geld voor. Maar omdat het ontwikkelen van de rolletjes (die ik wil opsturen naar een lab in Spanje) geld kost en natuurlijk ook het bewerken van de digitale foto’s, zou ik wel graag willen dat je dan naar Den Bosch (of omstreken komt). Het wordt waarschijnlijk gewoon ergens op een buitenlocatie en gewoon lekker casual. Geen heel spannende shoot, maar gewoon wat portretten schieten. Mocht je naar Den Bosch komen kan ik je natuurlijk ook meteen een paar leuke hotspots laten zien. Of misschien weet je wel een heel mooie locatie, wellicht kunnen we dan iets afspreken. Ik sta voor veel dingen wel open!


Interesse?

Mail me dan even – hi@angelicavis.nl

Follow:

4 Comments

 1. April 5, 2018 / 11:00

  Wat een leuk plan!
  Jammer dat Den Bosch zo ver weg is uit Groningen, anders had ik me zeker aangemeld :)

 2. Lydia
  April 5, 2018 / 11:14

  Ja, ik wil altijd wel op de foto gezet worden door jou natuurlijk! Maar ik vermoed dat je al genoeg foto’s van mij in je portfolio hebt. ;)

 3. April 11, 2018 / 14:42

  Dat is toch veel te ver weg :(

  • Angélica
   Author
   April 12, 2018 / 13:00

   Haha ahhh sorry! Ooit kom ik weer een keer naar Berlijn, pinky promise!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?