Mijn eerste vlog ooit!

Hallo, het is vrijdagavond tijdens een hittegolf, dus niemand die nu natuurlijk blogs gaat zitten lezen. Toch wilde ik even mijn video met jullie delen :) Ik denk niet dat ik het op social media ga delen (vind het wellicht nog een beetje gênant) maar jullie zijn wel wat van me gewend natuurlijk ;)

Waarom ik een vlog heb gemaakt? Nou, puur vanwege de oefening. Hij is ook nog erg kort en ik praat niet al te veel, want dat voelt nog een beetje gek en ongemakkelijk. Ik heb ook niet de intentie om vaker vlogs te maken, maar misschien dat ik ooit in de toekomst nog wel video’s maak tijdens een shoot bijvoorbeeld.

Goed, feedback is altijd welkom natuurlijk, maar ik zie zelf ook al wel meteen dingen die beter konden. Maar zelf ben ik wel een beetje van ‘niet te lang over nadenken, gewoon doen’. Denk dat een vlog ook niet perfect hoeft te zijn, toch? :)

Follow:
Share:

6 Comments

 1. August 7, 2020 / 20:17

  Jaaa! Ik vind dit leuk! Doe het vaker en dan weer zo want dit is heel fijn om naar te kijken :)! En stiekem wil ik nu ook zelf gaan vloggen, haha.

  • Angélica
   Author
   August 8, 2020 / 10:18

   Ahh lief dankjewel :D

   Ja het is best leuk om te doen! Maar al dat monteren enzo is wel veel werk hoor poeh… maar dus ook heel leerzaam :)

 2. August 8, 2020 / 13:16

  Leeuk je eerste vlog! Vet awkward he, dat praten haha! Het gaat wennen hoor en dan wordt t minder erg. Maar ik vind m super rustgevend :)
  Ik heb toevallig een vlogworkshop gegeven laatst, hij staat op youtube. Is voor wetenschappers en ik ben nu zelf ook weer niet zo’n pro, maar er staan wel wat tips in die wellicht handig zijn. Klein vraagje: Is je lievelingsliedje van youtube rechtenvrij? Anders heb je straks een boete aan je broek haha!

  • Angélica
   Author
   August 8, 2020 / 13:47

   Jazeker, het is zelfs van Youtube’s eigen bibliotheek geplukt ;) Ik ben de afgelopen maanden echt allerlei websites afgegaan waar je liedjes rechtenvrij kon downloaden (gratis proefabonnementen enzo), blijkt dat YouTube zelf ook gewoon een vrij grote, gratis bibliotheek heeft!

   Ik zal eens gaan kijken, ben benieuwd! Ik vind het vloggen an sich iets minder boeiend, maar vind het vooral leuk om sfeerbeelden te maken :) Dit voelde wel als een okee combi haha, even niet teveel van mijn gepraat ;) Dat went trouwens best snel moet ik zeggen. Toen ik een aantal maanden geleden een video ging opnemen om wat te vertellen vond ik dat zo ongemakkelijk dat ik de beelden weg heb gegooid. Een beetje oefenen op insta heeft ook wel geholpen haha.

 3. August 8, 2020 / 20:44

  Ik ben een stille volger, maar je vlog is zo mooi! Zo puur en je uitstraling is zo rustig. En best wel inspirerend. Ik ben geen vlogkijker maar er zijn maar een paar mensen die mijn aandacht echt lang kunnen vasthouden op een vlog. Jij bent er eentje van

  • Angélica
   Author
   August 10, 2020 / 17:36

   Ohh wat een superlieve comment dit, ik moet er van blozen! Dankjewel!! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?