Malaga – Een eerste indruk

Elke donderdag zou er weer een post online komen, had ik mijzelf voorgenomen voor het nieuwe jaar. Maar wat die post dan zou zijn, dan maakte niet uit. Als ik maar iets postte. Desnoods een willekeurige rant of een paar foto’s, het is een blog! Ik wilde deze blog weer zien zoals ik vroeger een blog zag – een persoonlijk dagboek.

Voor vandaag besloot ik dan ook gewoon een paar willekeurige foto’s van mijn vakantie van vorige week te delen. Een uitgebreider verslag komt nog, want ik vind niets leukers dan letterlijke (reis)dagboeken te lezen. Ook komen er nog wel wat tips, maar verwacht niet al te veel. Deze vakantie was vooral een relax-vakantie, waar we over het strand struinden (waar ons appartement aan lag!) of door de parken wandelden en ons vooral tegoed deden aan veel eten. Afgezien van een leuk koffietentje heb ik eigenlijk 0 hotspots verzameld en eigenlijk is dat ook wel heerlijk!

Ik had een paar camera’s meegenomen, de Canon AE-1 met mijn nieuwe Portra 400 film, mijn mini Canon 100D met de 24mm 2.8 pannenkoekenlens en de Fuji Instax. Ik fotografeerde anders dan ik normaal doe, ik merk sowieso dat mijn manier van fotograferen wat verandert is wanneer het op reizen aankomt. Ik was dit keer vooral geïnteresseerd in de planten en het fotograferen van mensen (lees: mijn vriendinnen dwingen model voor me te staan. Laat ik nou net vriendinnen hebben die daar dus NIET van houden, haha.) Sowieso is reizen met vriendinnen weer heel anders dan alleen – allebei vind ik leuk!

Het was een vakantie waarvan ik 0 verwachtingen had, die eigenlijk veel te kort was maar ook inspirerend en vooral gezellig. De 18 graden en het warme zonnetje miste ik al meteen toen ik thuis kwam, maar nou ik thuis onder een dekentje dit zit te typen helemaal! Ik zei het al eerder – ik roep altijd dat ik een wintermeisje ben. Dat klopt ook wel, maar jeetje wat valt deze winter me zwaar. Helemaal na deze vakantie ben ik ZO klaar voor de lente! Gelukkig wordt het al steeds langer licht en hoor ik steeds meer vogeltjes fluiten. Soon…

Dus, dit was een ontzettend onsamenhangend verhaal maar je begrijpt dat het hier vooral om de foto’s gaat natuurlijk! Alvast een voorproefje, want ik ga natuurlijk snel aan de slag voor een heus reisverslag. Een artikel over ons bezoek aan de Caminito Del Rey staat ook op de planning, een absolute aanrader als je het mij vraagt. Maar daarover later dus meer ;)

Waanzinnig toch, al die planten? Dat je door een park loopt en overal megagrote Monstera’s en Alocasia’s ziet? Ik weet nog wel dat ik de eerste avond heel hard riep dat ik daar morgen foto’s moest maken, haha. Ik was helemaal enthousiast! Mijn vriendinnen iets minder ;) Wat een droom zou het zijn om daar als opdracht toch eens mensen te mogen fotograferen (met mijn goede camera!). Ohh <3

Follow:

9 Comments

 1. February 8, 2018 / 16:43

  Je laat echt een mooie kant van Malaga zien! (Ben er nog nooit geweest, maar zo voelt het echt voor mij). Heel mooi en fijn al dat groen van de planten.

 2. February 8, 2018 / 18:55

  Ooh wat te gek! Ik dacht dat Malaga altijd een beetje duf was maar nu wil ik erheen. Jij influencer!

  • Angélica
   Author
   February 12, 2018 / 22:13

   Haha zo ben ik ;) Ja ik zou zelf ook niet zomaar naar Malaga zijn gegaan maar het is eigenlijk wel heel mooi (en verbazingwekkend toeristisch nog in Januari? Zou er denk ik niet zo snel in het hoogseizoen gaan!) en er zijn echt heel mooie dingen in de omgeving te zien!

 3. February 8, 2018 / 19:57

  Ohh wat ziet dat er heerlijk uit ik zou willen dat ik erbij ben!

 4. February 9, 2018 / 05:19

  of je verhaal onsamenhangend is of niet, het is leuk om te lezen 😉. Natuurlijk zijn je foto’s ook weer prachtig maar die reactie kan ik voor mezelf eel kopiëren en plakken bij elke blogpost die je schrijft hihi

  • Angélica
   Author
   February 12, 2018 / 22:12

   Haha lief dankjewel <3

 5. February 9, 2018 / 22:28

  ooh wat een PRACHTIGE foto’s heb je weer gemaakt, het ziet er zo mooi uit allemaal! Een vriendin van me was dezelfde tijd als jou in Malaga en ook zulke mooie foto’s van gezien!

  • Angélica
   Author
   February 12, 2018 / 22:12

   Ohh dankjewel <3 Ja het is echt een prachtige plek! Ik zou er anders niet zo snel heen zijn gegaan maar ben toch blij dat ik geweest ben :)

 6. February 16, 2018 / 10:47

  Ah wat ziet dit er mooi uit!! Ik zou er graag heen willen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?