Maandoverzicht November

Terwijl ik dit tik (en waarschijnlijk post) is het alweer bijna pakjesavond. Hoezo is het alweer December? Als er een kerstliedje voorbij komt op het werk ben ik nog steeds zo verbaasd – het past helemaal niet. Laten we zeggen dat ik nog totaal niet in de kerststemming ben. Om het nog ongezelliger te maken, dit wordt ook de meest saaie blog post ooit. Dan weet je dat.

Mijn plan voor November was om het rustig aan te doen en vooral heel weinig te doen. Dat lukte niet helemaal, maar doordat ik een blessure kreeg in mijn been moest ik het de laatste anderhalve week wel. Ik kon op een gegeven moment nauwelijks lopen! Ik had op een mysterieuze wijze een scheurtje in mijn bovenbeen gekregen. Dat was ontzettend pijnlijk en resulteerde zelfs in bloeduitstortingen. Daarna was mijn onderbeen en enkel aan de beurt. Het gaat steeds beter gelukkig, maar mijn enkel is nog steeds helemaal dik en vol vocht. En ook blauw. Klinkt niet helemaal gezond he? Volgens de fysio moet het gelukkig vanzelf over gaan.

Daarbij kreeg ik ook definitief te horen dat ik een operatie krijg en dat kan vrij snel gebeuren. Waarom ik geopereerd moet worden vertel ik misschien later nog, maar voor nu moeten jullie het even met die vage informatie doen ;) Ik ben dus nog nooit opgenomen in het ziekenhuis en heb nooit iets gebroken o.i.d., dus moet zeggen dat ik dit wel heel spannend vind. Het houdt me erg bezig in ieder geval.

Lichamelijk gezien dus niet de beste maand! Maar ik mocht weer een bruiloft fotograferen en had ook nog een andere leuke shoot, dus het valt allemaal nog wel mee. November was een relatief rustige maand wel, maar wel eentje waarin ik alsnog druk was met het bewerken en opleveren van de laatste opdrachten.

En! Ik schreef ein-de-lijk weer eens een blogpost. Dit is toch wel het meest memorabele moment van deze maand toch? Ik zag trouwens dat deze niet was doorgekomen in Bloglovin dus ik ga ‘m gewoon schaamteloos hier nog even pluggen: Herinneringen uit Krakau, gaat dat zien mensen.Begin van de maand schoot ik wat portretten voor Studio Daad, een beetje van het resultaat heb je wellicht al op Instagram gezien! Ik plaats die foto’s alsnog even, maar er zijn er sowieso nog een stuk meer gemaakt. Binnenkort maak ik wel weer een post met de foto’s van de laatste tijd.

Deze foto’s zijn dus genomen op een heel industrieel terrein waar toevallig een paar plantjes stonden haha. Zou je dat bij bijv. die laatste foto gedacht hebben?

Er werden, zoals ik al had voorspeld, een hoop wandelingen in de polder gemaakt. Fijn!

Een paar dagen later had ik een bruiloft, helemaal in Hoorn. Ik had wat nieuw materiaal gekocht zoals een kek heuptasje voor mijn spulletjes en een gigaaaaantische bol voor op mijn flitser. Het heet een MagMod en het moet mooier licht geven. Ik weet nog niet helemaal zeker of ik overtuigd ben en voel me vooral erg over the top met zo’n unit op mijn camera…


Hier zie je een heel spannende behind the scenes foto ;) Ik had trouwens ongelofelijk veel pech met de trein die dag en ben er nu dus helemaal van overtuigd dat ik maar eens aan rijlessen moet gaan beginnen…

In Hoorn was er een prachtige zonsondergang (net op het moment dat we nog even snel foto’s gingen maken, yes!). De volgende dag ging ik uit eten en dansen bij dit roze restaurant, altijd gezellig.

Liefde voor de herfst.

Op de één of andere manier heb ik deze maand ook ontzettend veel buiten de deur gewerkt. Normaal doe ik dat heel af en toe, maar nu zat ik elke week wel minstens 1x ergens in een koffietentje. Ik ontdekte een nieuwe waar ze lekkere koffie hebben en het vaak superrustig is trouwens – Da Silvas.

Dit typ ik trouwens ook weer vanuit een koffietentje, hoi! Niet helemaal geweldig voor mijn portemonnee dit, maar met dit druilerige weer word ik ook zo moedeloos van een hele dag alleen thuis zitten. Daarbij raak ik echt veel minder afgeleid als ik ergens anders werk. Vroeger toen ik net afgestudeerd was had ik ook een atelier, in een gebouw waar een vriendin ook zat. Dit was zo fijn! Mocht ik ooit echt aan de slag gaan als fotograaf dan zou ik misschien nog wel een studiootje willen. Maar dan wel gedeeld.

Mijn plantje van de stekjesruil (van het vorige maandoverzicht) groeit zo hard! Het was een blaadje zonder wortel en nou is het al een heuse plant geworden. Ik ben een trotse plantenmama.

Koffie’s… koffie’s.. . thee.

Ik kreeg dit foldertje in de bus en ik vind het echt hilarisch. Ik roep heel vaak dat ik een oma ben, zouden ze het gehoord hebben?


Ik word soms heel blij van mijn Instagram widget op mijn blog <3 Een beetje suf foto-overzicht zo wel he? Het is wel duidelijk – November was geen heel spannende maand.
JA HOI IK SCHREEF IETS, IK SCHREEF IETS OVER KRAKAU. ok doei.
View this post on Instagram

Meer dan een week heb ik niks meer geplaatst, echt killing voor je algoritme natuurlijk. Gelukkig kan me dat tegenwoordig aan mijn reet roesten. ⠀ ⠀ Genoeg te delen heb ik wel hoor, zoals van deze shoot bij een bloemenkwekerij (ja hallo droomopdracht natuurlijk). Maar eerst even hard aan de slag om de foto's + nog drie opdrachten af te krijgen. Kom ik daarna wel weer terug. Geef koffie. ⠀ ⠀ Fijne maandag!⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #plantlove #planttherapy #petals #ihavethisthingwithplants #plantlady #nature #thevisualscollective #agameoftones #roamtheplanet #wildernessculture #moodygrams #instajungle #plantsarefriends #botanicalgarden #thevisualscollective #roamtheplanet #featurepalette #theglobewanderer ⠀

A post shared by Angélica Vis (@angelica.vis) on

View this post on Instagram

"Grab me by my ankles⠀ I've been flying for too long⠀ I couldn't hide from the thunder⠀ In the sky full of song"⠀ Florence + The Machine⠀ ⠀ & onbewuste-zwoele-selfie-zonder-makeup.jpg 🌿 ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #portraitmood #featurepalette #thevisualscollective #agameoftones #moodygrams #lookslikefilm #portraits_ig #makeportrait #portraitmood #photographysouls #selfportrait #makeportraits #portrait #portait_perfection #bevisuallyinspired #pursuitofportraits #portraitfestival #aovportraits #portrait_vision #artofvisuals #portraiture #photography #moodyports #plantlove #planttherapy #petals #ihavethisthingwithplants #plantlady #nature #bosjesvrouw

A post shared by Angélica Vis (@angelica.vis) on

View this post on Instagram

Wanneer je 5 minuten hebt voor de shoot en de lucht eventjes heel erg meewerkt 😍⠀ ⠀ Dat was weer mijn laatste bruiloft voor 2018! Interesse in mij als jouw trouwfotograaf (of ken je iemand die je gaat trouwen?) – je weet me te vinden! Stuur gerust vrijblijvend een mailtje voor meer info of neem een kijkje op mijn website (link in bio). ⠀ ⠀ Tot zover mijn poging tot reclamepraatje, groetjes. ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #indiewedding #weddingphotography #intimatewedding #junebugweddings #loveintentionally #togetherweroam #photographysouls #lookslikefilm #portraits_ig #makeportraits #portraitmood #thatsdarling #belovedstories #weddinginspiration #trouwfotograaf #trouweninhetbos #weddingphotography #brideinspo #rockmywedding #greenweddingshoes #loveauthentic #photobugcommunity⠀ #belovedstories #radlovestories #realwedding #verloofd #verliefd #engaged #couplegoals #lovephotography ⠀

A post shared by Angélica Vis (@angelica.vis) on
Tjah, December, de feestmaand. Zo’n maand waarvan je eigenlijk wel weet dat er weinig terecht van gaat komen van al je doelen. Je weet dat je die maand gewoon teveel gaat eten, teveel geld uit gaat geven aan cadeautjes en drankjes en nou ja, eten.

Deze maand ga ik vooral nog wat volwassen dingen doen, zoals naar de tandarts (heel bijzonder dit). Maar vooral – IK HEB EEN WEEK VAKANTIE! Waar ik heen ga? Helemaal nergens! Ik blijf gewoon thuis en ga eens echt een week lang niet werken, in elke zin van het woord. Wel heb ik ondertussen al een waslijst van dingen die ik kan gaan doen (waaronder stiekem toch ook een beetje werken) dus mijn plan om een week lang in bed te liggen met chips en Netflix gaat waarschijnlijk niet op. Ik zou het ook eerlijk gezegd niet kunnen, jullie wel?

Zo wil ik bijvoorbeeld mijn huis helemaal gaan opruimen en sinds ik dat plan heb, heb ik nauwelijks meer iets aan het huishouden gedaan, oeps… Dus mijn vakantie wordt waarschijnlijk een hele week poetsen, helemaal top. Maar ook dingen als elke dag yoga doen, het geld wat ik normaal zou uitgeven aan vakantie spenderen in een koffietentje (met heel veel taart), mijn fotografieplannen voor 2019 concreet maken, aan mijn marketing werken, aan de website sleutelen… je merkt het al. Ondertussen is het dus niet echt een vakantie meer. Maar ik ga wel elke dag uitslapen! ;)

Zo, ik denk dat dit maandoverzicht de geschiedenis in gaat als de meest saaie ooit. Chapeau als je je hier doorheen geworsteld hebt! Ik waardeer dit! You are the best!

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?