Maandoverzicht Augustus – Zucht & Zeur

Oh de maand Augustus is alweer bijna voorbij! Deze maand was niet zo boeiend, ik voelde me vooral heel erg lusteloos. Zo lusteloos, dat ik na het typen van de eerste zin in deze post naar bed ben gegaan (op een vrijdagmiddag…), ben gaan lezen en daarna een dutje heb gedaan van twee uur. Nog erger? Na het typen van die zin ben ik weer gestopt, om er pas zondagochtend weer mee verder te gaan. Zo erg is het met me gesteld haha.

Ik maakte deze maand ook minder foto’s en posts en heb simpelweg wat minder te vertellen. Het kan dus best zijn dat het de komende weken wat stiller blijft op de blog, of ik blog over dingen waar ik normaal misschien niet over post. Kortom, het kan een beetje anders zijn de komende weken. Simpelweg omdat ik gewoon niet zoveel motivatie voel om te bloggen. Vervelend wel, want normaal vind ik bloggen echt superleuk om te doen! Gelukkig is deze week tot nu toe heel leuk en inspirerend en heb ik wel weer helemaal zin om te gaan fotograferen. En vond ik eindelijk de motivatie om na bijna een week deze post af te maken. Het gaat dus de goede kant op!

Dus ja, het was een beetje een moeizame maand. Maar het einde maakte alles weer goed, dus ik ben toch blij dat ik niet alleen maar aan het zeuren ben in deze post ;) Hij wordt wel iets anders dan anders, trouwens. Met vooral een paar willekeurige telefoonfoto’s. Maar het is een maandoverzicht, klein maar fijn.

P.S. Toch nog even zeuren, maar op de één of andere mysterieuze reden is ineens al mijn tekst op de blog dikgedrukt. Ik begrijp er niks van, want ik heb absoluut niet aan de code/css gezeten enzo. Zien jullie dit ook? Laat het me weten! Ik vind het verschrikkelijk lelijk, maar weet even niet zo goed wat ik er aan kan doen…

Laten we beginnen bij een paar materialistische dingen. Ik kocht een nieuwe telefoon (oh, eigenlijk was dit al in Juli trouwens) en ontdekte Aliexpress en kocht daar miljarden telefoonhoesjes. En een paar experimentele dingetjes voor mijn fotografie! Ik probeerde het toe te passen in een selfie maar dat ging nog niet zo makkelijk. Maar wel leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Ik liet ook eindelijk visitekaartjes drukken, nieuwe en duidelijke voor mijn fotografie. Had ze ook voor mijn blog, maar die vond ik erg rommelig en donker. Ben blij met deze! Eigenlijk deed ik dit alles in Juli al, maar kreeg ik het pas in Augustus binnen natuurlijk.
Oh en ik dronk liters iced latte en verfde mijn haar maar dat zijn eigenlijk dingen die niet echt boeiend zijn voor jullie, ha.

Afgelopen maandag had ik een fotoshoot op de heide in Hilversum, die stond echt prachtig in bloei. Heel groot ook, echt zo mooi. Binnenkort deel ik de foto’s!

Ik ging op visite bij een vriendin die nu in het midden van Utrecht woont en dit waanzinnige uitzicht heeft! & Ik kocht een roze broek die zo fantastisch is dat ik wel vond dat ie een plekje in dit maandoverzicht verdiende.

Het was nog heerlijk weer voor fietstochtjes & mijn ouders kwamen langs en ik gaf ze weer een baby pilea mee.

Natuurlijk kon een bezoekje aan Oerwoud niet ontbreken & Ik liet een foto van me printen op posterformaat (hij hangt nogal scheef hier, ondertussen is ie alweer naar beneden gevallen, oeps). Misschien ga ik prints verkopen in een Etsywinkel, maar heel zeker weet ik het nog niet…

Na een fotoshoot dronk ik koffie met Marlou waar ik espresso tonic ontdekte (verslaafd nu), kwam ik confetti tegen en later die week ging ik met mijn broertje naar een concert van Interpol. Naar deze band heb ik heel veel geluisterd toen ik 19 was (en nog steeds hoor!). Heel gaaf!

Ik kocht een supergoedkoop retourticket voor naar mijn geliefde Edinburgh! Over twee weken ben ik er al, aah… zoveel zin in. Eerst voelde ik me wat schuldig, omdat ik nou eenmaal nou mijn geld zal moeten investeren in mijn bedrijf. Genoeg spullen die ik nog wil kopen daarvoor. Maar goed, dit was zo goedkoop, kon het niet laten. Ik zie het als een soort afscheidstripje. Hierna voorlopig even niet op vakantie dus.– Een artikel met plaatjes van het prachtige Neuschwanstein kasteel. Wat een prachtige plek was dat.
– Ik deelde ook de portretten die ik de afgelopen tijd heb geschoten.
– En natuurlijk nog foto’s van mijn tripje naar het meer Bled in Slovenië!

Nou, zelfs op Instagram leek ik maar weinig te posten. Beetje inspiratieloze maand dus en bijna alle foto’s heb ik ook al eerder op de blog geplaatst. Niet echt een spannende Instagram Top 5 dus, sorry jongens! Ik vind het soms ook lastig wat ik precies op Instagram moet plaatsen. Waar het vroeger gewoon een leuk platform was voor je telefoonkiekjes, is het nu echt serious business geworden. Ik voel me bijna schuldig als ik een foto plaats die met mijn telefoon gemaakt is! Wat natuurlijk gek is, want daar is Instagram juist voor gemaakt…

Zo, tot zover dit maandoverzicht. Ik hoop de komende maand weer een hele hoop mooie foto’s met jullie te kunnen delen op de blog :)

Follow:

13 Comments

 1. August 31, 2017 / 10:14

  oh ja, ali express voor de telefoonhoesjes!! haha. ik ben vorige week ook naar de heide geweest, echt prachtig!!

  • Angélica
   Author
   September 1, 2017 / 10:53

   Haha ja, ik moet daar echt niet teveel kopen hoor, gaat tegen mijn principes in enzo. Maar met die prijsjes is het zo verleidelijk haha.
   & Ja prachtig he? Deze was ook heel groot, mooi!

 2. George
  August 31, 2017 / 10:33

  kan je hier spreken van een vervroegde herfst blues?
  en wat voor spullen zou je dan nog willen aanschaffen?

  • Angélica
   Author
   September 1, 2017 / 10:55

   Ik denk eerder een ‘after-vakantie-dip’, weet je wel. Ik ben namelijk echt gek op de herfst, wat mij betreft kan die niet vroeg genoeg komen!
   Ik zou nog wel wat duurdere spullen willen kopen, zoals een laptop, nieuwe lenzen, eventueel in de verre toekomst een nieuwe camera… ah, er is zoveel!

 3. August 31, 2017 / 13:25

  Een rustigere maand is niets om je zorgen om te maken. Je kan niet iedere week met evenveel zin je ding doen toch :) ik heb zo’n enorme drukke maand gehad op het werk dat ik vooral uitgeteld thuis lag te slapen in mijn vrije tijd ipv met vrienden af te spreken. Dus super asociale maand gehad. Heeft me wel erg aan het denken gezet over mijn job… Maar niets ‘boeiend’ meemaken is soms ook wel eens fijn. Dus geniet maar even van die ‘blues’.

  • Angélica
   Author
   September 1, 2017 / 10:58

   Nee zeker waar! Maar normaal ben ik wel een bezig bijtje en begon ik me een beetje zorgen te maken. Maar ondertussen is de motivatie al wel weer terug, dus het gaat weer goed komen. Soms heb je gewoon een tijdje nodig om op te laden inderdaad!
   Oh dan snap ik wel dat je gaat nadenken over je werk ja, heftig joh! Gaat September wel een rustigere werkmaand worden? Ik hoop het voor je!

 4. August 31, 2017 / 17:12

  Wat een maandje he, het is zo weer voorbij gevlogen. Maar als je veel moe bent en dus een rustig maandje inlast kan toch geen kwaad? Je hebt alsnog echt schitterende foto’s gemaakt!!!

  • Angélica
   Author
   September 1, 2017 / 11:00

   Ah lief, dankjewel! Nee, het kan ook geen kwaad. Kun je daarna weer fris en fruitig aan de slag!

 5. September 1, 2017 / 10:50

  Luister goed naar je lichaam en rust lekker uit! Wanneer je weer energie hebt komt het bloggen en de rest vanzelf!

 6. September 1, 2017 / 13:34

  Aaah wauw de foto’s zijn echt prachtig!! En hoe cute is je pannenkoeken plantje!! Aliexpress is inderdaad handig voor telefoonhoesjes haha :)

 7. September 3, 2017 / 17:21

  So beautiful. Greta photos. Im in awe.

 8. September 4, 2017 / 11:06

  mm iedereen heeft wel eens van die periodes die wat inspiratieloos zijn. Helaas heb ik dat deze zomer ook een beetje omdat ik echt toe ben aan reizen, denk ik. Want dat is al echt veeeel te lang geleden! Ik zie je letters niet dikgedrukt! Op de computer op mijn werk zie ik de letters van mijn blog ook dikgedrukt maar op mijn eigen computer niet, weet niet wat dat is.
  En jou tel. hoesje heb ik ooook. Love de Alie hahah. :)

 9. September 6, 2017 / 18:30

  Je foto’s zijn echt mooi! had eind augustus ook wat last van lusteloosheid, gelukkig is dat nu weer over :) Die roze broek is trouwens geweldig!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *