Hoi, daar ben ik weer!

Deze post voelt een beetje overdreven, maar…. ik ben er weer! Ik wilde eigenlijk niet veel langer wegblijven dan een maand dus de tijd begon een beetje te dringen. Geintje natuurlijk, het was juist wel fijn om niets te moeten. Na een paar weken begon het weer te kriebelen en ben ik stilletjes aan aan een paar posts begonnen. Ik wilde ook eigenlijk wel een paar artikelen al hebben geschreven voordat ik weer zou aankondigen dat de blog weer terug was, want dat was toch een stuk fijner. Dan is de druk er een beetje af, weet je wel. Sowieso komt er deze maand ein-de-lijk een Edinburgh city guide online, een post over mijn reizen van het afgelopen jaar en een fotografie-overzichtje van de afgelopen maanden.

Wat heb ik in de tussentijd eigenlijk gedaan? Nou, niet heel bijster veel eigenlijk. Ondanks dat ik echt een herfstmeisje (meisje voelt gek, maar vrouw ook, heb even een Britney-momentje hoor) ben merk ik toch dat ik echt een dip heb nou het is zo grauw en donker is. Ik besefte me ineens ook dat ik in de winter eigenlijk wat vitamientjes bij moet slikken aangezien ik altijd al een vitamine D tekort heb… dus hopelijk gaat dat helpen. Ik denk dat dat ook wel een reden was waarom ik even niet meer zo graag blogde – ik wil eigenlijk gewoon het liefste niks doen.

Zoals ik al in de laatste post vertelde wilde ik mij ook wat meer gaan focussen op Instagram. Dit doe ik nog steeds en gaat okee! Het groeit niet echt en dat is wel eens frustrerend, maar ik vind het wel heel leuk om er zo mee bezig te zijn en dat is eigenlijk het belangrijkste toch? Ook vind ik dat mijn Instagram zo een mooi portfolioplaatje wordt.

Verder ben ik gaan nadenken over mijn fotografie en Instagram. Moet ik een apart account maken voor mijn bruiloften & portretten? Ik merk dat de meeste mensen graag mijn reisfoto’s zien, maar die andere moeten ook gedeeld worden natuurlijk. Het wordt alleen wel wat gedoe. En zou ik een aparte site maken voor mijn bruiloften & portretten? Iets toegankelijkers? Met misschien ook wel een andere naam? Gewoon een paar dingen die door mijn hoofd rondspoken de laatste weken. Ik ben er nog niet uit, voorlopig verandert er nog niets.

OH JA – ik heb een nieuwe layout! Ik ben er zelf wel blij mee, vind het mooi en de hoofdpagina ook wat overzichtelijker. En de roze kleur is weer eens een keer iets anders toch? Misschien verander ik de header nog.

Ik ben in de tussentijd ook heel erg verslaafd geraakt aan vlogs, ja, eindelijk. Wel alleen van die vlogs waar mensen epische landschappen filmen op een cinematische manier, lekker inspirerend enzo. Mijn favoriet op dit moment is denk ik Peter McKinnon. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en verrek, ik leer er soms ook nog eens iets van. Misschien dat ik me ooit ga verdiepen in video als ik wat meer uitdaging wil, maar mijn ervaring met video vertelt me dat het eigenlijk niet mijn ding is (hoe graag ik ook zou willen).

Tot zover mijn bijkletskwartiertje. Ik ga proberen om weer elke donderdag een post online te hebben staan, dit keer niet persé altijd reisgerelateerd. Misschien soms ook wel een onzinnige post als deze of gewoon een hoop foto’s van een paar planten. Ik doe wat ik wil! ;) Posts die er sowieso aankomen – een Edinburgh city guide, een stukje over een botanische tuin, mijn meest recente fotoshoots en een overzichtje van mijn reizen van het afgelopen jaar!

Hoe is het met jullie?

Follow:

11 Comments

 1. December 6, 2017 / 13:59

  Fijn dat je er weer bent <3 Ik verheug me op je cityguide van Edinburgh, ga er in maart weer naartoe. :)

  • Angélica
   Author
   December 6, 2017 / 14:27

   Zo jij bent snel :D
   Oh wat leuk! Volgende week komt ‘ie geloof ik online. Als je al eens bent geweest zullen er niet superveel vernieuwende dingen in staan hoor, maar altijd leuk om foto’s van Edinburgh te zien toch? ;)

   • December 10, 2017 / 18:22

    Haha nou, mijn snelheid was wel toevallig. Keek zo eens in de zoveel tijd even of je nog wat had geschreven en was kennelijk vlak nadat je weer iets had gepost op je blog ;)

 2. December 6, 2017 / 16:59

  Yay, fijn dat je er weer bent! Ik kijk uit naar de ‘Hoop foto’s van planten’-posts! 🌿

  • Angélica
   Author
   December 6, 2017 / 21:40

   Haaa dat had ik niet verwacht van jou ;) :D

 3. December 6, 2017 / 17:31

  Je lay-out is weer mooi! Ik vind die van jou eigenlijk altijd mooi :) En je Insta feed is echt een mooi overzicht van al je werk, een mooi consistent beeld! X

  • Angélica
   Author
   December 6, 2017 / 21:40

   Ahh wat lief allemaal, dankjewel!

 4. December 6, 2017 / 19:52

  wat een fijne lay-out! ik houd ook wel echt nog steeds van vlogs <3

  • Angélica
   Author
   December 6, 2017 / 21:41

   Dankjewel! & Dat hele vloggebeuren heb ik eigenlijk nooit zo begrepen, maar ben nou eindelijk ‘hooked’ ;) Ik loop vaak achter hahaha /oma

 5. December 6, 2017 / 21:19

  Wil wel zeggen dat ik heel blij ben dat je er weer bent, maar ik ben zelf ook bi-zar afwezig geweest de afgelopen tijd dus dat zou ook niet helemaal eerlijk zijn ;) Maar loooove je roze kleur en nieuwe theme, echt heel fris en fijn!

  • Angélica
   Author
   December 6, 2017 / 21:42

   Haha nou je mag altijd blij zijn dat ik terug ben hoor, vind ik niet erg! :P & Jaaaa dankjewel, ben er ook blij mee :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?