Fifty/Fifty – Hotspot Den Bosch

De leuke nieuwe tentjes in Den Bosch lijken wel als paddestoelen omhoog te schieten de laatste tijd. Eén daarvan is Fifty/Fifty, het take-out ‘broertje’ van mijn geliefde NomNom! Zoals de naam misschien al doet vermoeden is het aan jou de keuze om voor een gezonde maaltijd te gaan, of voor een slechte. Fifty/Fifty dus, jaja ;)

Verwacht geen heel grote maaltijden, maar denk vooral aan snacks als dadelballen of een snelle hap zoals taco’s. Die laatsten roken echt heel erg lekker trouwens, maar aangezien ik die avond nog naar een foodtruckfestival zou gaan leek het me niet verstandig om er één te nemen. Maar echt, dat ga ik snel een keer doen! Wij kwamen eigenlijk alleen maar even een kijkje nemen vanwege het leuke interieur en omdat we op zoek waren naar een drankje. Dat laatste heb je hier ook in overvloed trouwens – hier haal je van allerlei exclusievere frisdranken. Gezien het warme weer besloot ik te gaan voor een zelfgemaakt ijsje – één met kokos en aardbei. Superlekker!

Het is echt een piepklein tentje en dus echt alleen voor take-out. Dit maakt de prijzen ook wat schappelijker, natuurlijk! Wil je toch graag ergens zitten, dan raad ik je absoluut de buren NomNom aan. Maar neem ook zeker een kijkje bij Fifty/Fifty, wat een leuke tent. Den Bosch heeft soms nog wel een oubollig imago en ik vind het dan ook fantastisch als er dit soort mooie, stijlvolle en hippe eetplekjes bij komen. Oh wat een lust voor het oog <3Fifty/Fifty Den Bosch
Snellestraat 54 (misschien wel mijn lievelingsstraatje in Den Bosch!)
Di – Vr 08:30 – 19:00
Za 10:00 – 19:00
Zo 12:00 – 18:00
Menu

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *