De Bruiloft van Florine & Thijs

Heerlijk inspirerende titel he? Normaal gesproken plaats ik op donderdag altijd een artikel over reizen, maar aangezien ik de afgelopen dagen zo bezig ben geweest met de foto’s van de bruiloft die ik laatst fotografeerde, leek het me leuker om deze te delen.

Florine ken ik al een tijdje via het internet, via een soort forum. Ze was dan ook al een tijdje bekend met mijn fotografie en dwong me gewoon bijna om haar trouwfoto’s te maken. Ik heb namelijk altijd geroepen nooit bruiloften te fotograferen, want dat leek me echt veel te stressvol (so much pressure!) en daarbij ook een beetje saai. Van die suffe standaard foto’s maken en ondertussen maar hopen dat alles er op goed op staat, no thank you. Maar goed, Florine bleef maar aandringen dus na een tijdje zwichtte ik toch. Misschien was het wel leuk? Daarbij ken ik Florine als een creatief, open, beetje gek (als een deur) persoon en leek het me wel dat ze open zou staan voor het soort foto’s wat ik maak.

En blij dat ik het gedaan heb! Wat was het leuk! Ja het was wel stressvol (denk maar niet dat ik een hap door mijn keel kreeg die ochtend), maar eenmaal daar zakte de stress weg en deed ik gewoon waar ik het beste in ben – een beetje verdwijnen in de achtergrond en foto’s schieten. Nou moet ik zeggen dat ik natuurlijk ook geluk had met Florine & Thijs, want wat een knap stel zijn ze! En wat een geweldig creatieve bruiloft hadden ze. Hallo, die prachtige vintage trouwjurk, gouden schoentjes, die grote hoed… alles aan ze was fotogeniek! Dat kan toch ook niet misgaan, eigenlijk? Natuurlijk heb ik achteraf nog wel een paar dingen waar ik de volgende keer op zou letten, maar ik vond het hoe dan ook een ontzettend leerzaam proces.

De bruiloft zelf was ook prachtig, met een mooie aankleding waar zeker veel aandacht aan was besteed. Even een applausje voor haar zusje Emily, die nog nooit naar een bruiloft is geweest maar wel even in haar eentje ceremoniemeester was! En ik maar denken dat ik stress had ;) Van de catering tot de make-up: alles deden vrienden & bekenden. Dit maakte de bruiloft extra persoonlijk en het lijkt me ook extra bijzonder zo. Ik vond het erg speciaal om hun bruiloft vast te mogen leggen. Het was echt de perfecte ontgroening, dankjewel Florine & Thijs!

Ik kan wel een heel verhaal nog vertellen, over hoe de familie wel niet is en hoe overweldigend het allemaal wel niet was, maar ik ga je gewoon de foto’s laten zien. Op mijn portfolio-website heb ik nog wat meer meer en grotere foto’s (ja de website is langzaam, working on it). Dus ja, ik sta open voor het fotograferen van nog meer bruiloften! Ik vond het leuk en dankbaar om te doen en zou hier graag meer ervaring in willen op doen. Heb je interesse, of ken je iemand? Stuur ze mijn portfolio, of mij een mailtje: hi@angelicavis.nl

Follow:

13 Comments

 1. Florine
  June 29, 2017 / 09:56

  Je bent de beste! Zijn echt heel erg trots op onze prachtige foto’s! <3

 2. June 29, 2017 / 11:03

  Ze zijn echt prachtig geworden, wooow. Wat heb je het goed gedaan! Super mooi koppel ook & zo’n originele bruiloft. Proficiat! Liefs :)

 3. Joke
  June 29, 2017 / 11:16

  Ik blijf het zeggen wat een mooie foto’s. Elke foto die wij zien vult mijn hart met nog meer liefde. En alsjeblieft twijfel niet aan jezelf, jou foto’s zijn geweldig en ik ben er trots op dat ik op door jou gefotografeerd ben.
  Lieve groetjes,
  Joke

  • Angélica
   Author
   June 29, 2017 / 12:45

   Ha Joke, wat een ontzettend lieve reactie! Ik ben er een beetje stil van… dankjewel! Ik vond het superleuk om deze dag vast te mogen leggen.

 4. June 29, 2017 / 12:28

  Prachtig! Echt heel mooi. Ik begrijp heel goed waarom ze jou gevraagd heeft :) (en ik zag het ook al op Instagram, maar die jurk (!) en die versieringen (!) en alles (!)). Mooi.

 5. Pauline
  June 29, 2017 / 12:29

  Als moeder van de bruid ben ik natuurlijk niet echt objectief ????, maar het zijn de mooiste trouwfoto’s die ik heb gezien. En ja, dat wordt natuurlijk makkelijker met zo’n prachtig paar. Maar zonder jouw foto-oog zouden ze niet zo prachtig zijn geworden. En daarbij ben jij zo’n lief en bescheiden persoon dat het voor ons ook een feestje was dat jij er bij was lieve Angelica! Nogmaals bedankt. Liefs Pauline

  • Angélica
   Author
   June 29, 2017 / 13:11

   Ha Pauline, wat een ontzettend lieve woorden! Dankjewel! Ik vond het eer om de dag vast te mogen leggen en heb genoten van jullie gastvrijheid, wat zijn jullie lief! Dankjewel :D

 6. June 29, 2017 / 14:44

  Verliefd op deze foto’s. Verliefd op jouw foto’s. Wat ben je goed Angélica! <3 dat er nog heel veel meer mogen komen. En wat een knap stel trouwens!

  • Angélica
   Author
   July 1, 2017 / 19:59

   Ahh lief, dankjewel :D Ja knap zijn ze he? Zo’n mooie bruiloft ook, heerlijk fotogeniek!

 7. June 30, 2017 / 02:48

  Wouw wat een prachtige foto’s, ook zo’n mooie style qua bruiloft!!!

  • Angélica
   Author
   July 1, 2017 / 19:58

   Jaa een heel fotogenieke bruiloft, superleuk :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *