Couple Shoot – Djana & Tjalling

Misschien herinner je je nog wel dat ik een aantal maanden geleden met mijn verjaardag een photoshoot winactie hield. Daisy was de gelukkige (hoop ik) winnares. Die photoshoot gaat nog gebeuren, maar dat zien jullie later wel verschijnen. Als troostprijs besloot ik de andere mensen een photoshoot voor een vriendenprijsje aan te bieden. Daar reageerde bloglezeres Djana op, superleuk!

Het was alweer een tijdje geleden dat ik mensen voor mijn camera had staan, dus een beetje spannend was het wel. Daarbij had ik echt net een nieuwe camera gekocht en was ik nog niet gewend aan die knopjes, superirritant. Maar wat was het leuk! We spraken af in Nijmegen omdat ze daar een hoop goede herinneringen hebben samen. Ik ken deze stad nauwelijks dus het was ook leuk om al die plekjes te zien. Djana is zelf ook fotograaf en heeft natuurlijk wel een goed oog voor fotogenieke plekjes. Fijn! Met deze knappe koppies er bij werd het me bijna te makkelijk gemaakt ;)

Het was weer leerzaam en een goede warming up voor de bruiloft die ik deze week heb (!!). Ja je leest het goed, deze week ga ik mijn allereerste bruiloft fotograferen. Ik droomde vannacht al dat ik er was en de batterijen van mijn camera was vergeten. De afgelopen weken heb ik me verdiept in suffe technische dingen als battery grips, camera straps, geheugenkaartjes en al dat soort ongein. Ik ben ontzettend benieuwd naar de ervaring en natuurlijk ook een beetje nerveus. Maar als ik deze fotos’s zie bedenk ik me weer hoe leuk het is om mensen te fotograferen!

Als je zelf ook interesse hebt in een photoshoot, op welke manier dan ook, kun je me altijd vrijblijvend mailen: hi@angelicavis.nl. Op mijn portfolio site vind je nog wat meer van mijn werk.

Follow:

15 Comments

 1. June 12, 2017 / 16:28

  Mensen fotograferen is zo leuk hé! Ik kan je stress volledig begrijpen, maar je gaat dat echt heel goed doen, ik ben het zeker! Ben al benieuwd naar het resultaat :) Supermooie foto’s heb je hier genomen, vooral die bij de containers vind ik echt heel tof! Liefs :)

  • Angélica
   Author
   June 12, 2017 / 19:38

   Wat lief Silke, dankjewel!
   Ohhh even een willekeurige anekdote maar in Schotland verbleven we bij iemand die Silke heette en toen moest ik meteen aan jou denken!

 2. June 12, 2017 / 20:04

  Bruiloften zijn zo leuk, succes! En deze foto’s ???? Heel, heel mooi!

 3. June 12, 2017 / 20:04

  Oh die vraagtekens. Dat waren smileys haha. Zit op mijn telefoon.

  • Angélica
   Author
   June 12, 2017 / 20:07

   Hahaha no worries. Dankjewel!!

 4. June 12, 2017 / 21:54

  Toffe foto’s! Nijmegen heeft ook zoveel leuke plekjes!

 5. June 12, 2017 / 22:11

  Wauww wat een gave foto’s!! Die bruiloft moet helemaal goedkomen zo te zien, good luck!<3

 6. June 12, 2017 / 22:27

  Wat een mooie foto’s! En oeh wat spannend van die bruiloft, maar het gaat vast helemaal goed komen :)!

 7. June 12, 2017 / 22:29

  Wat een mooie foto’s! Ik ben zelf eigenlijk pas sinds dit jaar mensen aan het fotograferen, maar ik vind het zo leuk! En oeh wat spannend van die bruiloft, maar het gaat vast helemaal goed komen :)!

 8. June 14, 2017 / 11:33

  wat moooi, hele lieve foto’s!

 9. Olivia
  June 18, 2017 / 21:38

  Mooie foto’s!! Je gaat dat vast super doen op die bruiloft! Ik ben sinds dit jaar ook aan het experimenteren met het fotograferen van mensen, het is echt iets waar ik beter in wil worden ;)

 10. Olivia
  June 18, 2017 / 21:39

  Wat een mooie foto’s! Je gaat dat vast super doen op die bruiloft! x

 11. June 22, 2017 / 00:35

  Zijn hele leuke en mooie foto’s geworden! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *