Urban festival bruiloft Marjolein & Michelle

bruiloft

Op oudejaarsdag had ik mijn laatste opdracht van het jaar – de bruiloft fotograferen van Marjolein en Michelle! Veel mensen keken me raar aan toen ik dit vertelde… werken met Oud & Nieuw? Waarom? Nou, eigenlijk heb ik zelf niet zo heel veel met Oud & Nieuw. Daarbij klonk de bruiloft van deze twee leuke dames ook gewoon zo tof dat ik deze kans niet wilde laten gaan: een loods die om werd gebouwd tot een soort minifestival, met Volkswagenbusjes en prikverlichting, twee hondjes die overal rondliepen, twee toffe meiden die in een jurk én sneakers trouwden… dat klonk als een droomopdracht waar ik met liefde mijn Oud & Nieuw voor op wilde geven.

Makkelijk was het allemaal niet, want de ruimte was erg donker en er was vooral erg veel paars en groen licht. Gelukkig bleek de lichtman een aardige jongen te zijn die ik af en toe om een verzoekje (geel licht!) kon vragen ;) Maar ik zal heel eerlijk zijn – soms stond ik wel met mijn handen in het haar (letterlijk, denk ik zelfs). Wie mij en mijn fotografie al langer volgt zal vast al wel gemerkt hebben dat ik doorgaans altijd buiten werk, of in het daglicht. Daar was op deze druilerige Decemberdag nauwelijks sprake van, dus met enigszins klamme handjes stond ik daar te fotograferen. Maar het was een ontzettend leuk feestje en achteraf gezien was het ook nog eens een heel leerzame dag!

Een goede test ook of ik in totaal andere omstandigheden nog steeds mijn eigen ‘stijl’ kan toepassen. Ik denk dat dat wel gelukt is! Wat vinden jullie?

Hier zie je een paar kleine sneak previews, maar op mijn portfolio site vinden jullie er nog een hele hoop meer!

bruiloft

Klik hier voor meer.

Follow:

3 Comments

  1. January 29, 2018 / 18:24

    Nou ik vind dat je het alsnog heel goed gedaan hebt! Ik mag dit jaar ook een bruiloft gaan fotograferen maar hoop echt dat dat goed gaat komen.

  2. January 31, 2018 / 20:50

    Ik vind de bruiloft er zo gaaf uit zien! Ik roep altijd heel hard “ik ga nooit trouwen!!!” maar bij het zien van deze foto’s begin ik daar zowaar aan te twijfelen :’)

  3. February 3, 2018 / 18:29

    I love these. How did you get into weddings?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?