Bruiloft Lorain & Ruben

Vlak voor mijn vakantie schoot ik mijn tweede bruiloft – superleuk! Ik weet nog goed hoe verschrikkelijk zenuwachtig ik de eerste keer was, ik kreeg geen hap door mijn keel. Dit keer was ik al een heel stuk rustiger en ook zelfverzekerder. Ik heb immers van de zomer al best wat shoots gedaan en wat meer ervaring ook met het fotograferen van mensen. Dit keer had ik dus niet zoveel zenuwen maar vooral veel zin! Na een dramareis met de trein kwam ik uiteindelijk nog een beetje op tijd aan in Alkmaar, waar Lorain & Ruben wonen. Er was voor deze dag trouwens een hele hoop regen voorspelt en de lucht die ik vanuit de trein zag voorspelde ook niet veel goeds. Toen we in de tuin een paar foto’s maakten begon het dan ook al te regenen… maar wonder boven wonder bleef het de rest van de dag droog. Sterker nog, het zonnetje kwam tevoorschijn. Wat een geluk! Helemaal omdat Lorain en Ruben hun bruiloft in een prachtige omgeving hadden en het superzonde zou zijn als we niet in de bossen foto’s zouden kunnen maken. Maar alles ging goed en de bosrijke omgeving zorgde dan ook voor heel veel groene plaatjes. Je begrijpt het – ik kon mijn geluk niet op!

Het was echt heerlijk om te fotograferen. De bruiloft was klein, warm en intiem en ook niet zo lang als de vorige bruiloft waar ik fotografeerde. De tijd vloog dan ook voorbij! Desondanks was de dag lang vanwege de wereldreis naar Alkmaar (die dankzij werkzaamheden EN storingen nog langer duurde dan normaal). Toen ik ‘s avonds thuis aankwam wilde ik zo graag de foto’s gaan bewerken, maar ik hield mijn ogen nog nauwelijks open. Maar ik wilde zo graag! Wat een mooie dag was het geweest en wat was het leuk om het vast te mogen leggen.

Om het mijzelf even wat makkelijker te maken ga ik je doorverwijzen naar mijn website. Deze is trouwens het mooiste te zien op een desktop (maar dat geldt ook voor mijn blog natuurlijk) – bekijk hier alle foto’s!

Ik hoor er (hier op de blog) graag van wat je er van vind! Mocht je mijn foto’s mooi vinden maar misschien zelf geen trouwplannen hebben – zeg het voort! Vooralsnog blijkt dat ‘via via’ de meeste mensen mijn trouwreportages zien en interesse tonen. Ik had ook nooit verwacht dat ik het zo leuk zou vinden om zoiets te mogen fotograferen, maar dat is het dus wel! Ik heb al een paar bruiloften op de planning staan, maar hoop in 2018 er toch weer wat meer te mogen doen.

Ik heb overigens ook een nieuw kopje bij mijn ‘tarieven’ pagina gezet – een social media shoot. Wellicht interessant voor andere bloggers hier! De opdrachten die ik heb gedaan, komen eigenlijk allemaal voort uit acties van mijn blog. Het lijkt wel alsof mensen denken alsof ik alleen dan fotografeer, maar dat is dus helemaal niet zo! Je kunt altijd bij me terecht voor een fotoshoot. De social media shoot is er dan ook 1 voor een zacht prijsje, dus als je interesse hebt neem dan zeker een kijkje op mijn site!

Tot zo ver mijn schaamteloze reclame momentje ;) Terug naar de foto’s!

Follow:

8 Comments

 1. September 26, 2017 / 12:47

  Ooh die sfeer <3

 2. September 26, 2017 / 13:23

  W-o-w, zo’n mooie foto’s! Als ik ooit trouw, hoop ik jou te kunnen boeken, hihihi. Echt prachtig om te zien allemaal, een super mooie bruid en bruidegom, en het hele gebeuren ziet er echt heel gezellig uit. En wat een omgeving, wauw. Liefs!

  • Angélica
   Author
   September 27, 2017 / 11:28

   Jaaaa doen!! ;) Haha, dankjewel, lief! Ja het was echt een prachtige omgeving en zo’n mooie bruiloft. Heel tof.

 3. September 26, 2017 / 13:49

  ik vind ze echt praaachtig! vooral je bewerking is echt inspiratievol voor me. en die blauwe ogen van de bruid, zo mooi!

  • Angélica
   Author
   September 27, 2017 / 11:28

   Lief, dankjewel! :)

 4. September 26, 2017 / 16:56

  ze zijn zoooo mooi!! Als mijn vriend me nou eens ten huwelijk vraagt.. dan weet ik jou in ieder geval te vinden haha :)

  • Angélica
   Author
   September 27, 2017 / 11:30

   Jaaaa! Lijkt me heel tof :D Thanks!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?