Bruiloft Eva & Rob

Het was een beetje stil op de blog, maar niet geheel zonder reden. Ik was vooral druk met werken bij de koffietent en het bewerken van de foto’s van deze bruiloft. Mijn lichaam heeft ondertussen wel weer 10 andere kwaaltjes ontwikkelt waardoor ik ook weinig zin had om ook nog maar iets te doen, maar daarover in het toekomstige maandoverzicht meer ;)

Vandaag gaat het over de bruiloft van Eva & Rob! Zo’n twee weken geleden was de bruiloft, op zo’n ijskoude winterdag. Het had in mijn eigen stad gesneeuwd, dus een beetje huiverig was ik wel. Ik reis immers met OV (geen rijbewijs, geen auto, drama!) en moest in Utrecht ook nog stukken fietsen. Maar in Utrecht zelf bleek het vooral heel koud. Ruim op tijd kwam ik aan en ik besloot dan ook lekker op mijn gemakje een OV-fiets te halen. Om vervolgens echt drie keer om het Jaarbeursplein te worden geleid door Google Maps, uiteindelijk kwam ik echt precies op tijd aan. Eenmaal daar was het meteen totale chaos, iedereen rende als kip zonder kop rond, Rob stond ineens buiten al te wachten (in de kou, het vroor!). Ik rende er achter aan met mijn camera en probeerde nog even snel een paar momentjes te pakken. Was ik nou maar te vroeg geweest zodat ik op mijn gemak wat foto’s had kunnen maken, dacht ik nog! Maar ja, dat was nu te laat. Gelukkig ben ik best goed in het meegaan met ‘de flow’ en kan ik snel schakelen. De fotografiemodus was in ieder geval meteen aan ;)

De ceremonie was in het hartje van Utrecht, het feest was aan het strand bij SOIA (dat kennen de Utrechtenaren onder jullie vast wel). Voor mij een nieuw stukje Utrecht, maar ik vond het een heel leuke plek. Sowieso een verrassend leuke wijk, dat Oog in Al. Samen met de ceremoniemeester fietsten we van locatie naar locatie, langs bevroren grachten waar mensen over heen schaatsten, we liepen in sneltreinvaart door het drukke centrum en we stopten onderweg bij de Albert Heijn voor een pitstop. Ik vond het zo leuk dat tot nu toe al mijn bruiloften echt zo verschillend zijn allemaal! Ik vond het ook heerlijk om gewoon lekker met de fiets door een nieuwe stad te fietsen.

Het was een beetje een grauwe dag, maar met een mooi waterig zonnetje en een mooi bevroren landschap. Eigenlijk een perfecte dag om foto’s te maken! Okee, het had wel iets warmer mogen zijn maar eigenlijk zijn winterbruiloften gewoon heel leuk.

Tot zover mijn suffe verhaaltje. Het gaat hier natuurlijk om de foto’s, daarvoor hebben jullie op deze link geklikt. Het is een kleine sfeerimpressie, wellicht volgt er later nog een update op mijn site. Voor nu vind ik het vooral leuk om alvast een paar foto’s met jullie te delen! Ben benieuwd wat jullie er van vinden. En ook – mocht je iemand kennen die dit jaar gaat trouwen en nog geen fotograaf heeft…. je weet me te vinden he! ;)

Follow:

3 Comments

  1. March 22, 2018 / 13:31

    Wat enorm leuk en lief en spontaan zijn deze foto’s! Je laat het echt op een mooie wijze zien!

  2. March 22, 2018 / 20:31

    Wat een fantastische fotos heb je gemaakt en wat ziet het eruit als een heerlijke dag!

  3. March 25, 2018 / 10:36

    Het ziet er echt uit alsof het een heerlijke onbezorgde dag was en wat zien die mensen er toch ook heerlijk gelukkig uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?