Berlijn in beelden

Ha, lieve lezers! Net toen ik aankondigde/besloten had eigenlijk met deze blog te stoppen, kreeg ik ineens een paar berichten dat mensen me gingen volgen. Dat was niet helemaal de bedoeling….

Natuurlijk weer een dilemma ;) Hoe dan ook, ik schreef in ieder geval een blog over Berlijn op mijn portfoliosite. Deze kun je hier lezen: https://www.angelicavis.nl/reizen/berlijn-in-beelden/

Ik hoop dat jullie een kijkje nemen :) Mijn leven is de laatste tijd echt heel druk, vol met allerlei dingen waar ik aan mijzelf werk, dus het bloggen en updaten is er behoorlijk bij ingeschoten. Om maar even een voorbeeld te geven – mijn profielfoto op deze blog is al 2 maanden (of langer?) niet meer zichtbaar, maar heb nog geen moeite gedaan om dat te veranderen…

Wellicht binnenkort toch nog een klein maandoverzichtje, who knows! :) Heb mijn theorie-examen gehaald deze week dus heb weer iets meer ruimte om aandacht aan mijn online leven te besteden, haha.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?